magyarfutball.hu

Chelsea FC - Vidi FC 1 : 0 21:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 4 : 0 (1)
UEFA Európa Liga csoportkör 2. forduló
helyszín : London, Stamford Bridge
játékvezető : Zelinka Miroslav (Csehország)
nézőszámok:
  1. nso.hu: -
  2. chelseafc.com: 39.925
  3. molvidi.hu: 39.925

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.10.07, 17:10
    Marko Nikolics: Vegyes érzések kavarognak bennem. Tegnap a sajtótájékoztatón igyekeztem bemutatni a csapatomat és azt mondtam, hogy harcosok vagyunk, akik éles meccset jöttek játszani, akkor is, ha nagyon tiszteljük a Chelsea-t. Azt is mondtam, hogy a hazaiak jelenleg benne vannak a világ tíz legjobb csapatában, ezt pedig most is tartom. Azért jöttünk, hogy hatást gyakoroljunk mindenkire, ez végül sikerült, de több nem, azaz pontot nem szereztünk. A játékosok egy nagyon jó meccset játszottak, érdekes mérkőzést láthattak a helyszínen a nézők. De egyszerűen túl sok helyzetet hagytunk ki, ez idegenben a Chelsea ellen nem fér bele, így ők megnyerhették a meccset. Gratuálok mindenkinek, aki pályára lépett és külön gratulálok a szurkolóinknak, nagyon büszke vagyok arra, hogy milyen szurkolást nyújtottak. Hasonlót várok tőlük a vasárnapi bajnokin is.

    Maurizio Sarri: Olyan mérkőzésen vagyunk túl, melyen nagyon sok gólszerzési lehetőséget alakítottunk ki az ellenfelünk kapuja előtt, ezek azonban rendre kimaradtak, emiatt van bennem hiányérzet. A második félidőben azonban sikerült megszereznünk a győztes találatot, és mindent figyelembe véve a győzelem, és az ezért járó három pont volt a legfontosabb. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy ellenfelünknek is volt két-három helyzete, de mi futballoztunk jobban. Úgy gondolom, a nézők jó mérkőzést láthattak ma este. Ellenfelünkről nem szeretnék bővebben nyilatkozni, hiszen nem ez a fontos, hanem az, hogy megnyertük a mérkőzést, és száz százalékos teljesítménnyel vezetjük a csoportunkat. Remélhetőleg sokáig fogunk még három-négy naponta tétmeccseket játszani, éppen ezért roppant fontos a rotáció.

    https://www.molvidi.hu/2018/10/04/marko-nikolics-vegyes-erzesek-kavarognak-bennem-.html
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2018.10.07, 17:06
    Respect a szurkoloitoknak. (Mondjuk ahhoz, hogy szurkolni szinte csak oket halljuk, kellett az igazi szurkolok lecserelese Angliaban is...)

    Hazard becserélése a Videoton legnagyobb dicsérete.

    60. perc, támad a Videoton, le a kalappal, a szurkolók előtt is, az angol urak hátratett kezekkel ülnek míg a fehérváriakat hallani. Az első félidőben vicces volt a "Nincsen hangotok" rigmus smiley)))))

    Gratula a helytállásért.A cselszki nem vette komolyan.Ebből a hozzáállásból még bajuk lehet később az EL-ben.

    Vállalható meccs volt, egy góllal jobb a Chelsea, többel is, de egyrészt nem pörögtek fel igazán, másrészt keveset hibáztunk bele, a helyzeteik tényleg a sebességükből, képzettségükből jöttek. De Vini pl hetek óta a legjobbját hozta ma, Fiola sem hibázott nagyot. A támadásépítéshez nem értana csatár is, Nego nem oldhat meg mindent. De a végén kifejezetten tökösek voltunk.

    Kovács kimaradása meglepő volt, szerintem nem is esett jól neki, de jól szállt be a végén. Kár a kimaradt helyzetért.

    Szerintem ezzel nagyjából a maximumot hozta ki a csapat egy Cheslea elleni idegenbeliből, viszont a PAOK ellen jól jö9nne egy bravúr, pláne, hogy ők meg nyertek. Az első kör után lehetne teljes körbeverés a Cselszki mögött. smiley)

    jól játszott a Vidi, kihozta a maximumot a meccsből, nem adták fel előre, volt tervük, amit közel tökéletesen valósítottak meg. ettől függetlenül a Chelsea nagyjából 30%-ot focizott, Fabregas révén végig emberhátrányban játszottak, Morata helyén egy focistával pedig kitömték volna Tujvelt.

    Nem hinném, hogy félvállról vették volna, de az lehet, hogy mentálisan nem pörögtek fel 100%-ra. nyílván nekik ez egy letudandó meccs és nem egy meccs a PL-ben. Viszont végig jöttek, támadtak ,csak a Vidi védelme nagyon jól és határozottan zárt. Ennyi helyzete a Chelseank sokkal jobb csapatok ellen is lett volna.

    Pontosan.

    A Chelsea tegnap 27 kisérlet, 4 ment kapura, Vidi 7 kisérlet, 3 ment kapura.

    PAOK ellenin ugyanez 22/6 illetve 3/1.

    Tehát a PAOK-nak hazai pályán még ennyi esélye sem volt gót szerezni, inkább arra, hogy kapjanak.

    Ja és az a Chelsea sem A csapat volt. Hazard és Kovacic még csak nevezve sem volt a meccsre.

    nekem tegnap két jelenet tetszett nagyon:

    1. csomó játékosunk mint a tejbetök, úgy vigyorgott mikor mutatták, látható volt hogy élvezik, hogy ott vannak! (szemben a cselszki játékosokkal, akiknek nyűg volt)

    2. Scsepovics olyan sprinteket nyomott le, hogy nem is értettem hogy ki az a játékos...

    Aki a meccs előtt ilyen Vidit említett volna, mint amelyik tegnap játszott, azt kinevetik. Chelsea jobb csapat, nekik egy volt fontos, nyerjenek. Nyertek, de végén majdnem kaptak egy gólt. Igaz, a Chelsea is rúghatott volna és a Vidi is. Nem vagyok Vidi szurkoló de jó volt nézni egy magyar csapatot, mely nem játszott alárendelt szerepet

    órási ostobaság elhazudni a meccs kontextusát, a takaréklángos sem pörgő Chelsea-perememberekkel. mondom, ettől a Vidi játéka nem lesz kevésbé büszkeségre okot adó, pont ezért is teljesen felesleges a transfermarktba kapaszkodnva hülyeségeket beszélni. szépen helytálltatok, de egyrészt több ponton is iszonyat mákotok volt, másrészt ez a Chelsea még a PAOK elleni nyitómeccshez képest is sokkal tartalékosabban állt ki alibizni. kis híján ráfáztak, tény.

    nem tudom mit kellett volna nyújtani a Vidinek,h elégedett lehess. azt aláírom,h a Chelsea nem volt csúcsformában,de attól még a győzelem fontos volt nekik és próbálkoztak végig. ha a Vidi olyan rossz lett volna megtalálták volna a réseket még 50%-san is, csakhogy nem találták, mert a védelem jól zárt ,nem hagytak szabad embert labdával és ehhez bizony maximális odafigyelés kellett, meg kondi, meg gondolkodás és emellett jutott energia a támadásra is,amit a helyzeteink mutattak.

    A Chelsea legtöbb lövése távolról jött, igazi helyzetük kb annyi volt,mint a Vidinek.

    De könyörgöm!!!! Pedro,Willian, Morata,Fabregas,Cahill a végén meg Hazard a másik oldalon, úgyhogy nem volt mindegy a végeredmény..,

    De hagyjuk is,mert aki látta a mecscet az láthatta,h maximális fegyelmezettséggel játszot a Vidi, azonkivül labdabiztosnágban, passzpontosságban is nemzetközi szintet hoztak.

    nem tudok hibát mondani, ez bizony 110% volt.

    Mindent elmond,hogy a gól egy extra megmozdulásból, extra pontos akcóból lehetett csak...

    Nem várom a Viditől,h ezt hozzák a következő meccsen,mert ez emberfeletti volt,de biztos,h nagyon jó alap az építkezésre.

    ja...és mindezt egy tartalékos kerettel,ahol versenyhelyzet a posztokért gyakorlatilag nincs.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177