magyarfutball.hu

Mezőkövesd Zsóry FC - Ferencvárosi TC 0 : 1 19:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Mezőkövesd Zsóry FC - Ferencvárosi TC 2018
  2. Mezőkövesd Zsóry FC - Ferencvárosi TC 2018
  3. Mezőkövesd Zsóry FC - Ferencvárosi TC 2018
  4. Mezőkövesd Zsóry FC - Ferencvárosi TC 2018
  5. Mezőkövesd Zsóry FC - Ferencvárosi TC 2018
  6. Mezőkövesd Zsóry FC - Ferencvárosi TC 2018
  7. Mezőkövesd Zsóry FC - Ferencvárosi TC 2018
  8. Mezőkövesd Zsóry FC - Ferencvárosi TC 2018
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 0 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.08.26, 10:21 (szerk.: 2018.08.30, 15:44)
    Rebrov nyilván nem fogja 3 nap után felforgatni az egész csapatot. Helyszínen nézve sokunknak volt olyan érzése, mintha még Doll lenne az edző: ugyanaz a játék. Ezt egyébként nem értettem, miért? Ha más nem, új edzőnél jobban kéne bizonyítaniuk a játékosoknak.
    Egyébként meg alapnak kéne lennie, hogy ha ellenfélnél van a labda, akkor le kell támadni, zavarni kell a labdás játékost. Ebből az agresszivitásból semmi nem látszott. (Másból se amúgy...)
    Ezek a srácok azt csinálják, amit szeretnek, és még pénzt is kapnak érte. Akkor miért az ilyen lélektelen játék? Mi lenne, ha szalag mellett kéne tolniuk éjszakás műszakban??

    Nem tudom a kövesd mit gondolt. Lényegében nem volt helyzetük. Hogy akartak nyerni? Kaput találtak egyáltalán az egy Dibusz által kiütött lövésen kivül?!

    Ezek ilyenek. Várnak egy lecsorgó lasztira, ha nem jön, akkor 0-0 is jó.

    Játékunk pont olyan volt, mint Doll utolsó meccsén egy hete, sajnos.
    De most mázlink volt, ami akkor nem, ezt fogjuk fel jó jelnek.
    Marad a remény, hogy az orosz képes valamit tenni, jövő héten az igazság pillanata a Vidi ellen eljön. Kicsit korán, de hát ez van, mondjuk szerencsére otthon.

    Nem mázlink volt, hanem Bödénk.

    amúgy a bekk szépen bekísérte Danit és meg sem próbált belepiszkálni Petya labdájába..

    Ez elég nyögvenyelős volt. majdnem mondtam, hogy Dollt vissza! Lanza jobb lenne egy sorral hátrébb és játsszon Dani amíg nem jön jobb. Úgyis mindig ez van! smiley

    Tóth akkorát bírózott a sajtótájékoztatón ...
    Megjegyzem egyetlen dologban igaza volt, Lanza és Vadnai összecsúszásánál én is azt hittem, kiszórja az olaszt.

    Lanza sárgája meg nem volt az, tehát Iványi javította hibáját.

    Remélem többé üllöi se fogja írogatni a mosolygós fejeket, amikor valaki beírja, hogy Lanza nem ék.. Ez a meccs, és főleg a gól tökéletesen bemutatta, hogy miért óriási hiba őt elől játszatni, és közben igazi csatárokat padoztatni.. Böde, pedig... akármennyire tud néha szenvedni, de ténylegesen kihagyhatatlan..

    Főleg h minden elore lott labdank jott vissza, mert Lanzat elnyomtak. Dani meghat Dani... smiley

    Bennem csak az merül fel: a fiúk miért csinálnak úgy, mintha még soha nem játszottak volna együtt?
    Sok labdát loptunk le, de még annál is többet micsoda amatőr módon eladni..

    Nekem az tunt fel, mennyire nincs kommunikacio. Lanza, Petrjak, Varga, Gorriaran, mintha egymasra se neznenek, nincs egy taps egymas fele, egy koszonom, stb.. mindenki mindent egyedul akart (kiveve a vegen).

    Mint mondtam volt pl testbeszéd alapján Lanza és Nandó nem csipázzák egymást. Nagyon nem. De mintha Szpiró-Lanza is ilyen lenne. Iván meg már visszadumál Lanzának. Nem vezér. Nem fogadták el annak. Pláne, hogy szerintem érezték hogy Doll "szerelmes" belé.

    Az utolsó mondatod szerintem hülyeség. Lanzafame és Gorriaran együtt vacsorázgatnak, biztos gyűlölik egymást. Hogy esetleg egy meccsen nem működik a játék, ilyen van.

    Az viszont igaz, hogy Nando alibizik meccsek óta, nagyon halovány, kedvetlen.

    Idióta Doll, alig várom, hogy jöjjön az új edző és Lovre végre ne jobb hátvéd legyen, Botka belső védő, Lanza meg csatár.. Ohh.. Wait...

    Nagyon kellett Dani!! Amig osszekapja Rebrov a csapatot, tul kell elni valahogy, ez ma igy egy tokeletes eredmeny lett !
    Hajra Fradi!!

    Amit Dani tud, az adottság. Amit nem tud azt tanulnia kellett volna. Akkor egész jó játékossá válhatott volna. Így meg csak nélkülözhetetlen.

    Elsore a gyozelemnek kell tudni orulni, a játék kevés volt. Persze ez vár ránk tobb helyen, jók ez a meccsek, jól lehet gyakorolni a betomorulo védelem elleni játékot,persze Kovesd nem kontrázik olyan jól, de nagyon tanulságos volt.Petrjak talán a legjobbunk volt, o kolcsonben van, letelik az ideje és valószínuleg megy. Lanza jobb lesz még,csak találja ki hogy hol tud legjobb lenni, ezt sugallják sokan, hogy hátrébb legyen, elotte meg Bode, Dani meccs után is megmondta, hogy o kellett volna Paks ellen is...persze ki tudja bele akar e nyúlni a kezdonkbe, az edzésmunka is donto lesz, talán kap mindenki új esélyt, ki tudja , hogy van ilyenkor ez, talán még a holtak is feltámadnak ilyenkor, bár lehet Máté súg, várjuk meg az oszt, szerintem a sérultekkel kiegészulve jó kis csapat leszunk. Hajrá Fradi!

    Apró külénbségek azért voktak a két edző közt...

    Doll lehozta volna Petrjakot, helyére Csernik került volna be.
    Spirovski helyett Finbogasson játszott volna
    Gyömbérnek is talált volna helyet, hiába soriban játszik

    Doll őrizte volna 0:0 élete árán is. Rebrov a 3 pontért jött.

    3-4 nap ittlét alatt kb ennyit lehet várni.
    A játék képe még Doéé kilátástalan fos játékát idézte rengeteg hibával

    a góljaink 32%-át a tavalyi bajnokságban a 80. perc után szereztük. tegnap ugyanaz a csapat játszott, ugyanazokkal a cserékkel, ugyanabban a sorrendben, gyakorlatilag percre pontosan, mint a Paks ellen - azzal a különbséggel, hogy akkor a csatárcsere a betegsége miatt nem lehetett Dani.

    ne menj már le kutyába.

    Jó olvasni azokat a hozzászólásokat, amiből a csapatért való aggódás és szeretet érezhető! A többség ilyen.
    Reálisan gondolkodva mindenki megérti, hogy a Mkövesd elleni meccs nem lehetett a nagy belépője az új stábnak. Mint ahogy az sem igaz, hogy Dollal minden szar volt.
    Azt viszont nem tudom, hogyan lehetne elérni az igazi szurkolói magatartást, gondolkodást, etikát? Gondolok a kva gyengézésre, a takaroggyozásra,stb?

    90 percig, illetve 70-80 percig tökéletesen működött az egész pályás letámadás, csak éppen nem mi csináltuk. Amint az ellenfél fáradni kezdett, és romlott a játéka, kijöttünk a szorításból, és látszott az erőnlétek közötti különbség.
    Mindösszesen ennyi történt.
    Ha és amennyiben kétféle taktikát alkalmazunk, akkor lehetünk sikeresebbek. Egyik a letámadás, a másik az ez elleni játék.
    Lesz itt meló bőven a csapatnak, játékosoknak. Egyébként Lanzafame 70 percig szenvedett, amint Böde bejött, még a csapat játéka is megváltozott.
    Lanza nem ék, Neki az ék/ek mögött kell játszani.
    És csatárok kellenek, mindjárt kettő is.
    A picipest 2-3 évnte talál megfelelőt, mi meg nem.
    Talán azért, mert Dani helyett, és nem mellé hoznák?

    a kis ukran srac sztem jobb spiler mint Pancel Jozsi - igaz sokat hibazott ma de nem adta fel, neki is koszonhetjuk a 3 pontot

    Jobbnak egesz biztosan nem jobb. Mas. De hatekonysagban talan nala is jobb lesz. De neki kell a lendulet es a ter ami nem mindig lesz meg.

    Rebrov elkezdett apróbb dolgokon dolgozni, de ugyanazt a kezdőt és ugyanazt a cseréket húzta meg, mint Doll. mert a fociról alkotott elképzeléseik nem nagyon különböznek (szerencsére).

    de ma azért játszottunk szarul, mert a csapat nem bírta a nyomást, idegesen és bizonytalanul nyomta. Ez nem Rebrov hibája, hanem a marha nehéz helyzeté, amibe ő és a csapat került.

    De ezek után Dollt hibáztatni a mai játékért olcsó és nevetséges.

    Én a szerdai váltás után egy botrány szar, görcsös meccset és X-et vizionáltam. Szerencsére nyertünk. Közel 5 év állandóság rengeteg egy csapat életében, pár nap alatt még fel sem dolgozták a játékosok. Nem mindegy, hogy egy bukdácsoló vagy egy bajnoki táblázatot vezető csapatnál történik a váltás. Téli szünetben kellett volna meglépni, de akkor kurva nehéz lett volna megmagyarázni a nemzetközi sikertelenséggel.

    Azért megjegyezném a tegnapi meccsen látottak alapján, hogy ez a Tóth Bence igen csak egy kis bunkó faszkalap volt tegnap. Kereste a feszültséget, szinte provokálta. A másik meg a színészi homorításai is kurva gusztustalan volt. És még ő álmodozik, hogy ötvenedszer is felhúzza a Ferencváros mezét. Remélem ezt nem fogja elérni soha.

    Hatalmas kurvagyengézés nem volt.. De ettől függetlenül, teljesen értelmetlen volt, főleg egy ilyen kiharcolt győzelem után.. A második félidőben nem éreztem azt a csapaton, a bénázás ellenére, hogy csak azért mentek le Kövesdre, hogy egy meccsel több legyen a lábukban.. Hanem rendesen hajtottak, és a gólunk, pedig simán ott kell legyen a forduló legszebbjei között..

    Volt egy bíztató negyedóránk a második félidő elején, amikor nem dajkáltunk, hanem frontálisan, és gyorsan játszottunk. Ez bíztató!

    a csapaton azért, mert bizonyítani akartak az új edzőnek. Rebrovon meg azért, mert ez az első meccse egy olyan csapat élén, amit az első helyen vett át, pontelőnnyel.

    Annyit láttam, hogy a rossz beidegződéseket hosszú lesz mire levetkőzzük. Hátra passzok... Tegnap is volt pár necces, amivel majdnem ziccerbe hoztuk őket.

    Beeresztés ismét cuki volt.
    Meccs előtt 10 perccel még többszáz méteres sor, mert kettesével engedtek be egyetlen kapun.
    Aztán kinyitottál a menekülőkaput, meg a kocsibejárót és mindenki beömlött. Nyújtogattam a jegyem a szekus felé, aszongya: Én ezzel nem tudok mit kezdeni.
    Lol.
    Semmit nem néztek. Jegyet se. Motozás se semmi, csak haladjunk mársmiley

    kép
    Az 53:42-es tiszta játékidejű meccsen a mieink 49.2%-ban birtokolták a labdát. A csapat 82%-kal passzolt, 13 lövésből 4 találta el a kaput. A mieink a 140-ből 74 párharcot nyertek. A 10-szer próbálkozó hazaiak 18, a mieink 14 szabálytalanságot vétettek.

    A legmagasabb InStat-értéket Ivan Petrjak érte el (291), őt Dibusz (282), Lovrencsics (269), Blazic (254) és Lanzafame (249) követi. A legtöbb passzt Mevoungou (68/76, 89%) adta, utána Blazic (55/64, 86%), Heister (52/63, 83%), Botka (51/61, 84%) és Lovrencsics (49/61, 80%) van a sorban.

    A legtöbb szabálytalanságot Lanzafame (6) és Petrjak (5) szenvedte el.

    Ami a passzokat illeti, 35%-a volt előrepassz, 13.5%-a hátrapassz volt, ami érdekes, hogy a szokottnál több hosszú passzt kíséreltünk meg, az összes passz 12.5%-a volt az (62%-uk volt pontos, ennél több a DVTK és a Maccabi ellen volt csak az idei szezonban). A támadóharmadba a passzok 13%-a ment, 72%-os pontossággal.

    A meccsen 23 pozíciós támadásunk volt (ezekből hat vezetett lövéshez), 5 kontrát vezettünk, amiből háromszor lett lövés. Az összesen 28 támadásból mindössze 8 (!) (7+1) volt az első félidőben – ilyen kevés egy első félidőben sem volt az elmúlt egy naptári évben.

    Mindössze 14 beadásunk volt, ezekből hét viszont pontos volt – az egyik vezetett a gólhoz.

    Az 50 légipárharcból 22-t mi, 20-at a hazaiak nyertek. 12-szer tisztáztunk (annyiszor, mint a hazaiak) és 56 passzt loptunk el (ők 38-at). A lövések átlagos távolsága 22.77 méter volt.

    Az 50 légipárharcból 22-t mi, 20-at a hazaiak nyertek. 12-szer tisztáztunk (annyiszor, mint a hazaiak) és 56 passzt loptunk el (ők 38-at). A lövések átlagos távolsága 22.77 méter volt.

    https://ulloi129.hu/2018/08/25/elo-a-mezokovesd-elleni-bajnokirol-7/
    https://ulloi129.hu/2018/08/29/igy-teljesitettunk-a-mezokovesd-ellen-5/