magyarfutball.hu

Videoton FC - Debreceni VSC 1 : 0 19:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 2 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.04.22, 15:40 (szerk.: 2018.04.22, 16:08)
    Nem nagyon emlékszem ennyire borzalmasan szar félidőre, mint a tegnapi második volt. A meccs a konkrét nézhetetlen kategóriába tartozott, a Debrecen kapusa még hátrányban is inkább az időt húzta, mi meg az égvilágon semmit nem akartunk azon kívül, hogy valahogy vége legyen. Komolyan mondom, mint ha egy sztárcsapat ellen a nemzetközi kupában a továbbjutásért játszottunk volna, maximum akkor tudnám elviselni, hogy a semmit ragozzuk ennyire unalmasan. Ez a játék a nézőkért van (elvileg), de még ha el is fogadom, hogy "mekkora a tét", könyörgöm, ebben a semmire se jó magyar bajnokságban legalább akciókat vezető, támadó, helyzeteket kialakító, szenvedélyes Vidit akarok látni, ahogy a történelemben nem egyszer, akkor is ha nem lettünk bajnokok! Konkrétan rossz nézni a csapatot, ahogy semmit se akaró ellenfelekkel szemben betanult sablonokat csinál, mármint félig, mert végig nem sikerül az istennek sem... Az egy szem Negón kívül senkiben nincs a dinamikának nyoma sem (Stopirában még néha), az meg egyenesen sírni való, ahogy nemzetközi mezőnybe vágyó csapatnál olyan játékos játszhat, aki egy tízméteres passz lehetőségénél inkább visszafordul és hazaadja a labdát. Mert pontosan tudja, ez az, amit (talán) nem fog elcseszni...

    Volt egy darab fejesünk meg egy szabadrúgás, Nikolics megint elmondhatja, mennyi ember védekezett a labda vonala mögött és ilyenkor felértékelődnek a rögzített szituációk - aki ilyet olvas, az meccsnézés nélkül is kitalálhatja, hogy egy dögunalmas szar volt az egész. És tényleg. Most azt hagyjuk is, hogy nem ült csatárcsere a padon és még a használható három támadóból is megsérült egy, tényleg a gazdag keretünk, ugye.

    Az a szerencse, hogy a Fradi is bénázik ezerrel, a végén majd a kevésbé béna bajnok lesz. Remélem, legalább az egymás elleni meccsen látunk némi nyílt sisakot, helyzeteket meg iramot.

    Amúgy a második félidő tényleg nyögvenyelős volt, nehéz szülés volt, a lényeg a 3 pont.

    Van amikor láthatsz látványosabb focit a Viditől (Dió, Újpest, Honvéd) van amikor pedig eredményesebbet.

    Azért elég sok mérkőzést láttál már életedben, nagyon jól tudod, hogy nem egyszerű az olyan csapatok ellen, akik nagyon ölik a játékot, s egy céljuk van csupán. Az elmúlt 1 hónapban számtalan nívósabb bajnokságban is láttunk erre példát, ahogy igazi sztárok szenvedtek betömörülő kis csapat ellen (Napoli, Juve 2x, Benfica tegnap este, Porto 2x.... stb)

    Azért csatárposzton annyira nem lógunk ki felfelé, s kevés a kreatív játékosunk, kis Kokón kívül túl sokat nem tudnánk sorolni, aki meg meg és meg is tud csinálni egy-egy cselt.... Emiatt sokszor elég statikus az egész. De most már csak az eredmény a lényeg

    Most néztem meg videóról a gólt, hát ha ez kész volt, akkor még 128 alkalommal nem kaptunk meg 11-est se mi se a Fradi. Nem véletlen, hogy ilyet nem fújnak be sehol. Ott van szorosan a teste mellett a keze, hova tette volna hirtelen???

    Lehet, hogy mellette volt a keze, de azzal irányította a labdát, ez egyértelmű kéz.

    Könyörgöm, ez a Debrecen mutatott BÁRMIT, ami a célfocit indokolja?? Az egyetlen gólképes csatára nem játszott, az ellenünk esetleg motivált, rúgótechnikája miatt szintén veszélyesebb Bódi sem - az alibikirály Tőzsér "mozgatta" őket, egész meccsen kapura se lőttek! Oké, nyilván mert jól védekeztünk, de ez az ellenfél mivel indokolta, hogy miközben nálunk volt a labda, nem mentünk előre?? Két kosárlabdázójuk volt elöl, akik nem tudtak labdát kezelni, a Kevin gyereken kívül sebességük se volt, és a védelmük se tűnt verhetetlennek. Ehhez képest menekültünk a felelősségtől! És nálunk csupa "rutinos profi" játszott!

    Ha a Fradi ellen vezetünk és utána rúgjuk, amerre állunk, nem fogok panaszkodni, az a meccs meg hazai szinten az az ellenfél olyan lesz. De tegnap egy mindenre képtelen és semmit nem akaró Debrecen ellen passzolgattunk hazafelé meg rugdostuk ki a labdákat. Ezt ne nevezzük célfocinak!

    A cél a három pont volt, és nem válaltunk fel több kockázatot.

    Nem vagyunk a legjobb formában, ráadásul a loki ellen úgy játszottunk, hogy két alapemebr is hiányzott a középpályáról.

    A tavaszi csapat idei esetben így nézne ki:

    Kovácsik - Nego, Vini, Roli, Stopira - Hadzic - Pátkai, Nikolov - Huszti - Stefan, Lazovic

    Pont a sokat futó Pátkai, és és Hadzic higgadtsága hiányzott onnan. Kokó rohangált tette a labdákat, de neki ez sokkal defenzivebb feladatkör volt. Huszti meg még nem 90 perc van kailbárlva, őreg is, meg több, mint fél éves kihagyás után játszott hat meccsen. Jó ha a tavasz fégére formába lendül. Kell még neki legalább egy teljes felkészülés, hogy teljesen rendben legyen.

    Ennek ellenére hoztuk a kötelezőt, és pont ezért is vagyunk a zöldek elött, mert most amikor nem játszunk jól, is eredményesebbek vagyunk mint ők.

    Mellesleg most Pakson Lazo nélkül a Paksot megverni egy remek próba lesz arra, hogy is tudjuk pótolni(nem mintha top formában lennénk most vele). Most egy fél Husztival azért beljebb vagyunk ilyen téren.

    A gond megint az eltíltásokkal jön majd, mert Fiola 9, Vini, és Stopira 4 sárgás, így lehet megint kiesik valaki. Utobbi kettő kiesése nagyobb érvágás lenne, sőt Paintsil hinta óta még külön öröm lenne, ha Fiola inkább el lenne tíltva...

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2018.04.22, 15:37
    Az a jó Barna Szabi bénaságában, hogy mindeközben Kis Szacsa klasszis védővé fejlődik, mivel mindig neki kell kijavítania a hibáit

    Jól meccsel Bübü. Jól tette hogy lehozta Varga Kevint.

    Ja, sajnos az a gond szimplán képességbeli problémák vannak ha megnézzük Szacsa, Mengolo egy-egy megmozdulását, de mondhatnék akárkit szinte. Nagyon nehéz így eredményt elérni egy Videoton ellen.

    Az a vicc, hogy ez a mai Videoton még talán így is fogható lett volna, az első félidőben momentumunk sem volt, a második teljesen kiegyenlített volt. Kicsivel több bátorság, keménység kellett volna a kapujuk előtt.

    Azt hiszem ezt a mait hívják tisztes vereségnek, az jól látszott hogy nem akarunk belefutni a Puskás meccs után egy újabb nagy különbségű vereségbe, így 1-0 után sem változtattunk semmit szinte. Talán jobb is, ha nekik megyünk könnyen lehet kontrából kaptunk volna még 2-3 gólt gyorsan.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140