magyarfutball.hu

Debreceni VSC - Mezőkövesd Zsóry FC 2 : 3 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 2 : 0 (1)
  2. 4 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.03.18, 14:13 (szerk.: 2018.03.18, 17:18)
    Megad a bíró egy véleményes tizenegyest, Tóth kirakta a lábát a védő rúgó lába elé,majd sárgát kap Kinyik, mert Tóth befogja a nyakát, előtte meg szabálytalankodik vele.Hát nem velünk van.

    Azt kell mondjam, hogy a középpályán simán átjátszanak bennünket.Sőt ami még rosszabb, úgy tűnik, hogy jobb játékosok alkotják a Mezőkövesdet.Nem fél már senki Debrecenbe jönni, miért is félne?Két szélsővédő,és 2 jó labdaszerző középpályás mindenképpen kell erősítésnek, különben a kiesés lesz a sorsunk.

    Szerintem is jogos volt a bünti.Ez nem önveszélyes játék,ez rafkó.Melyik fineszes csatár ne próbálná ezt meg ha teheti.

    Beállítani Mengolót egy vissza állt védelem ellen. ekkora hibát. gyors de labda ügyetlen.

    barna volt ma a gyenge láncszem, ha helyette Ferenczi van akkor ma nyerünk. Most komolyan mi köze ahhoz Szimának hogy egy profi futballista aki állítólag ebből akar megélni 1 hét alatt 2 gólpasszt kioszt az ellenfélnek két nagyon hasonló szituban... aki ismeri ezt a barna szabolcsot kérdezze már meg tőle, hogy az óvodában nem tanították meg neki hogy szélső védő nem passzol vakon középre... ha nincs más megoldás akkor kibaszom lelátóra még az is jobb mint az ellenfélnek adni gólpasszt viszont a két belső védőnk nagyon jó lesz...

    Becsapdázták ő meg nem elég rutinos még és megzavarodott, nem tudta mit csináljon és elpasszolta a lehető legrosszabb helyre. Óriási hiba volt sajnos ami meghatározta a meccs kimenetelét, ezt azért már NBI-es szinten megbüntetik ha ilyet hibázol. Én még azt sem zárom ki, hogy ugyanúgy kikapunk vagy iksz ha ez nincs, a gólunk a semmiből jött, nem játszottunk jól egyáltalán 1-0-ig sem, inkább a Kövesd dominált.

    Persze azt ember meg nem mondja, hogy mi van ha marad 1-0, lehet nyerünk, lehet nem, soha nem tudjuk meg, az tény hogy lényegesen több esélyünk lett volna a jó eredményre ha marad a vezetésünk.

    Barnán is látszott, hogy tudja nagy bajt csinált, percekig fogta a fejét utána is még. Van ilyen blackout, lát az ember néha ilyet, most velünk történt meg.

    A tizinél szintén egy olyan hiba volt ami nem fér bele már NBI-ben.

    Nagyon össze kell szedni magunkat mert gyorsan a kieső helyek közelében találhatjuk magunkat ha ez így folytatódik.

    Akkor a meccsről.
    Nekem Barna játéka amúgy tetszett a hibájáig, meg utána is akart meg próbálkozott. De az a hiba...
    Viszont amit nem értettem, az az, hogy Bódi és Varga miért ott játszott, ahol. Varga amikor berobbant, balról indulva befelé játszott és lőtt gólokat. Most viszont a jobb oldalon szenvedett. Próbált befelé húzni, de ugye ilyenkor könnyebb belevezetni az ellenfélbe a labdát. De amúgy ez még érthető is lenne, ha mondjuk a bal oldalon egy ballábas játszott volna. De nem, ott Bódi volt. Az első félidőben szinte észrevétlenül. Ezt meg lehetett volna próbálni fordítva is, de nem nagyon lehetett észrevenni. A meccs vége felé már mindenki feltűnt mindenhol, vargának is volt egy nagyon jó lövése középről.
    Bódi egész jól rúgta a szögleteket néha. Vagy kétszer megtalálta Filipet a hosszún csak hát..., meg azok a rövidre csavart labdák. Egyszer már bent láttuk...

    Szegények a faterja is ugyanezt mondta szünetben, hogy Szabi amúgy addig a hibáig egész jól játszott és tényleg... Csak hát az a hiba.

    Nagyon rossz ez mindenkinek nyilván, neki, a csapatnak, HB-nak. Õ most kapott egy nagy esélyt Janika sérülése miatt, hogy bejátssza magát a csapatba, de egyelőre inkább a fordítottja történik. Muszáj lesz neki is összekapni magát mert egyelőre nincs alternatívája, mondjuk úgy nincs más számára mint előre menekülni és nagy hiba nélkül lehozni a következő meccseket.

    Bódi szerintem a jó megmozdulásai ellenére egyelőre nem hozza azt amit régebben hozott, mielőtt elment a Vidihez. Nem tud igazán meghatározó lenni, nincsenek meccset eldöntő megmozdulásai most.

    Kevinnel kapcsolatban egyetértek, balszélsőként tudna legjobban érvényesülni, amúgy lőni tényleg nagyon jól lő távolról magyar szinten meg korához képest, ez már U19-ben is jellemző volt rá.

    Teljesen egyetértek Bandival, hogy lecserélte Tőzsért.Már régóta "érett".Számomra Tőzsér egyáltalán nem tudja a szűrő szerepében eljátszani, mivel nem tud szerelni.Lassú,nehezen fordul,és megnézném, hány párharcot nyer meccsenként, hány labdát szerez.

    Filip is elég gyengus ezen a poszton, főleg, ha az elődökre gondolok.Én úgy láttam, hogy a középpályán sokkal többet kellett volna futnia mindenkinek és gyorsabban is, mert a Mezőkövesd passzolva hozta fel a labdát az első félidőben, pontosabbak és gyorsabbak voltak, míg mi mivel nem tudtuk átjátszani őket és mindenki a másikra várt a futással , ezért jöttek az ívelgetések.Még a szpiker is megjegyezte, hogy nincs senki sem aki felvállalná az 1-1 ellenit nálunk..

    Herczeg abban hibázott talán, hogy túl sokszor emlegette, hogy hátrafelé kell nézegetnünk a tabellán és a játékosokat ezzel még jobban elbizonytalanította.De sajnos hiába is próbálná feltüzelni a játékosok zömét azzal, hogy mi vagyunk a Debrecen, mert a képességekkel van baj néhány embernél.Persze Barnát sem kell temetni 2-3 hiba után, de sajnos elég lassú, körülményes és ugyanez vonatkozik szerintem Bényeire is.Ferenczi sem hátvéd, bár most látni mennyivel jobb a jelenlegieknél.

    Remélem sikerül a csapatot felrázni mielőbb Bandinak.A Hali ellen be kell tolni a buszt a kapuba és két gyors csatárral lekontrázni őket.

    Tőzsér tegnap 7 párharcából 1-et nyert meg, 1 légi párharca volt, azt is elvesztette, valamint két sikertelen szerelési kísérlete volt. Illetve összesen 22 passza, amiből 6 sikertelen volt.

    Egyetértek ezekkel, Tőzsérnek egyébként normál esetben nem szűrnie kellene nagyrészt, hanem mozgatni a csapatot, labdákkal tömni elől Varga Kevint meg Könyvest, pontrúgásokat elvégezni, néha szabadból vagy távolról betalálni stb.

    Tegnap nagyon nem felelt meg ezeknek a kívánalmaknak, indokolt volt a cseréje.

    Filip még mindig, sajnos vagy nem sajnos, szerintem legalábbis, a legjobb szűrőnk/védekező középpályásunk.

    Nagyon szeretném azt mondani, hogy Csősz Ricsi az, hogy ő az új Nainggolan, főleg meg hogy amúgy mozgásában, alkatában tökre hasonlít is rá, de játékában sajnos egyelőre nem. HB is tudja nyilván, különben Csősz kezdene, egyelőre nincs azon a szinten hogy ő első számú ember legyen erre a posztra.

    Viszont van egy ember aki hosszú távon ezt a posztot megoldhatja, remélem nem tévedek, Kusnyir Erik az, aki jelenleg az U19-ben van még, de onnan kilóg felfelé elég erősen már.

    A Kövesd amúgy sajnos uralta a középpályát, legalábbis amíg vissza nem állt teljesen a vége felé, ha pl. a Kisbognárt hasonlítom Tőzsérhez vagy éppen Mlinart Filiphez akkor azt kell mondjam releváns különbség mutatkozott és nem a mi javunkra tegnap. Márpedig ugye tudjuk azt az alapigazságot fociban, hogy aki a középpályát uralja többnyire az nyeri meg a mérkőzést ( ha nem is mindig ).

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140