magyarfutball.hu

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő - Ferencvárosi TC 2 : 3 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 2 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.10.01, 23:30 (szerk.: 2017.10.01, 23:47)
    35 perc tragikus kínlódás, utána többnyire elfogadható volt a játék, bár a védelemben az ide-oda csúszkálás életveszélyes volt. Ma jó volt Dibusz, Lovre, Paintsil. Nagyon kilógott lefelé Priskin, Böde, Gorriaran. Blazicnak volt két zseniális labdája (egyikből lett a 11-es), de egyelőre az Otigba-Blazic kettős nem életbiztosítás sajnos. Otigba érthetetlen, miért hátrált be többször is, amikor létszámfölényben voltak a védőink. Szpirovszki igazi talány: rengeteget dolgozik, de mégsem csinál semmitsmiley
    Mindenesetre ez a győzelem nagyon kellett. Nem hittem volna a Videoton vereség után, hogy az 1. kör végére két pont hátránnyal a 2. helyen leszünk. Doll cserélni jól cserélt most már többször is (nem Kochra gondoltam...), de továbbra is úgy látom, az egyéni alakításokkal menetelünk, nem a kidolgozott, felépített csapatjátékkal. Hátha a jövőben a védelmünk jobban összeáll, a képességbeli előny pedig itthon elég lehet bárki ellen.

    A masodik felido jo volt. Nagy ko esett le...
    Szep volt fiuk, szep volt Joe! smiley
    U.i. mi ez a fassag, hogy "Dollt Paintsil mentette meg"? smiley Nem vagyok egy Doll-fan, de ez orbitalis baromsag. Ilyen az, ha van egy kreativ jatekos a csapatban. Nem tobb, nem kevesebb...

    Ennek a keretnek edző és taktika nélkül is meg kell vernie egy Balmazt. Ez történt...

    Mondjuk az azért jócskán megnehezítette, hogy irányító nélkül kezdtünk két lassú erőcsatárral, egy olyan játékrendszerben, amit három és féléve nem sikerül leoktatnia.

    Mert az első félidő "beszari" játéka az amit Doll nagyon szeret, és néha nyert meccs után is hiányol "keveset járattuk a labdát"... Hát sokunknak ebből már baromi elege van...

    az első félidőben nem járattuk a labdát, hanem felbasztuk a két centerre. A másodikban járattuk a labdát.

    Önmagában az nem lett volna baj, hogy felrúgták a két centerre...de a két center, talán 1, azaz 1 labdát nemhogy megtartani, de levenni sem tudott...na ez az ami borzalom!

    dehogynem járattuk, felezővonalnál oldalra, semmi 1-1 elleni váratlan, csak a biztonsági passz, ettől persze nem tudtunk előre jutni így maradt a meddő passzolás és a térfél felétől alibi beívelés...
    Annyiszor láttuk, már, hogy most már én is elhiszem, hogy ez a taktika, mintha pénzbüntetés járna egy lefordulásért, vagy egy egyszerű cselért is...
    Én pár hónappal ezelőttig még nagyon védtem Doll-t, nálam mostanra fogyott el.
    Ez nem a győzelem vagy vereség kérdése, az elmúlt évtizedekben számtalanszor tapsoltam meg a csapatot amikor vesztesen jöttünk le. De az is lehet ezt a gyávaságot nem Doll, hanem egy pszichológus tudná kezelni..

    Ez a Páncél gyerek nem áll be és Dibusz nem fog nagyokat szarban lettünk volna.
    Sajnos nincs csapatjátékunk.Egyéni képességek miatt hozzuk a meccseket.

    Te tudod esetleg hogy priskint mi a pitsáért erőltetik ? van valami a szerződésében hogy X%-ban pályára kell lépjen ?
    avagy Storckkal van valami egyezség hogy játszon a "válogatott" csatár ?
    avagy azt képzelték hogy ha itt megpörgetjük a nevét akkor majd jól eladjuk ?

    Az nem kifejezés, hogy mennyire dühítő volt az, ahogy azokat a gólokat összehoztuk. És bár óriási volt a katarzis, szerintem sokan kibírnánk ilyen első félidők nélkül is a meccseinket.

    Örülök hogy a csapat rámcáfolt és most Doll is jól cserélt. Kellett Lovre, Dibusz és Paintsil.
    Ami a kritikát illeti: Priskin és Böde soha többé ne kezdjen együtt. Kioltják egymást, teljesen hasznavehetetlenek, ha mindketten kezdenek. Mondjuk Priska anélkül is, az eddigieket nézve. 40 percig aludtunk, Doll ugyan próbált hatni a játékosokra a tegnapi nyilatkozattal hogy profin álljunk a meccshez, ez valahogy mégsem sikerült. Lassúak, kimondottan szörnyűek voltunk és egy szót sem szólhattunk volna, ha az első félidő alapján simán vesztésre állunk és kicsi az esély rá, hogy 3-1, 4-1-ről felálltunk volna.
    Ami viszont dícséretet érdemel: Lovre a gólja után tüzelni kezdte a csapatot és biztos vagyok benne, hogy hatással volt a csapatra az öltözőben is, talán Doll is mondott pár biztató szót. Ami Dollt illeti, ült a két cseréje a szünetben, kellett is, most azt hozta le akit muszáj volt, sem Priskin, sem Nando nem volt értékelhető. Paintsil meg valami fantasztikus. És ha voltak is kihagyásaink a második félidőben is, azért elmondható, hogy összességében végigdaráltuk és végre TALÁN elkezdünk csapatként küzdeni, kár hogy ehhez két kapott gól kellett. Ezt lehetne így már az első perctől kezdve.
    Egy picit visszaadták a hitem ezzel a második félidővel, csak maradjon is így a válogatott szünet utánra!
    Hajrá Fradi!

    Varga esete a 16-oson belül több.mint gyanús volt.Aki azt mondja,hogy a Páncél eset nem volt büntető,az menjen szemészetre.Lassítva és kikockázva megnéztem 10-szer,jogos 11-es.Plusz pont Iványinak,hogy futtában kiszúrta.Vitathatatlan büntető,járt a sárga is!!!!!!!!

    jo meccs vooooot, az elso felido rovidzarlatanak az okat remelem gyorsan megoldjuk, (2 csataros Dani/Priskin nem mukodik) nekunk egy gyors, kreativ Pancel kell a csatar moge ezt az elozo meccsek is bizonyitottak..

    Alakul a csapatszellem 0:2 -rol idegenben forditani, megsuvegelendo.

    Sztem jol jon a vlogatott szunet, ossze kell rakni a vedelmet - az alapanyag meg van

    Elol golokat tudunk termelni

    A kurva anyjat a Balmaznak. Miert nem hajtanak igy minden meccsen?
    Egyebkent en az elso felidoben ugy gondolkodtam hogy ha kihuzzuk a szunetig egy golos hatranyban akkor a masodik felidoben kenyelmesen megforditjuk mert a balmazoknak lepni nem marad ereje. Bejott.

    A 11-es valóban az volt, már élőben is látszódott, de én akkor úgy láttam, hogy Paintsil már Uszama elé került és a lábuk összeért. Ilyet már ítéltek ellenünk is. Az hogy egy csapat hány külföldivel áll fel az az edző szíve-joga. Miért csak itt szúrt szemet? Különben is egy buta szabály, hogy a tv-s pénzeket a fiatal játékosok szereplésével és nem a nézettséggel hozzák kapcsolatba. Ha van egy fiatal, jó játékos biztos vagyok benne, hogy valamelyik csapatba beférne, ha meg nincs miért erőltetik. Így csak több pénzt kérnek, mint ahogy erre már többen panaszkodtak. A Balmaznak 2-0 után kellett volna még gólt rúgnia és akkor valóban megvan nekik a meccs. De szerencsére Dibusz szépen védett. A bírónak a 11-es meglátásáért és megítéléséért gratula. Nem tudom Feri mit szólt volna, ha egy-két durvább szabálytalanságukért még kiállítás is lett volna

    Mondjuk ez így egy zseniális bírói ítélet! Ha szapuljuk őket, akkor ezt is meg kell jegyezni, mert alig lehet látni, ha nincs az a kiemelés hogy mitől is esett el a Páncélosunk, s itt a másodperc tört része alatt történt az eset, szóval nagy gratula Iványinak és csapatának, hogy ezt sikerült kiszúrnia! Szegény Feri, persze elsőre meg élőben lehet, hogy nem látta jól, ezt elfogadom, de ugye akkor van az az opció: "hogy a gyanús szituációkat még vissza kell néznem" így nem blamálódik az ember...mint most H. Ferkó.smiley

    Szamomra a meccs egyik jelenete az volt, amikor Pancel sajat terfelrol eloretor.A 16-os jobboldali csucsketol kicsit onzon blokkba lott. Az ellenfel gyorsan ellentamad, erre a mi 16-osunk elott ki szerel? Hat Pancel. Sot, miutan megszerezte a labdat, ujabb tamadasnak indul.

    Szerintem evente 1-1 nagyobb penzdiju maratonra is benevezhetnenk...

    Azt nem erti meg a legtobb ember, hogy vannak hataresetek. Ez tipikusan egy ilyen eset.

    Szerintem nem a biroi dontesen kellene pro es kontra vitazni, mert mint irtam, ez ha akarom bunteto, ha akarom tovabb...

    Az eset egyetlen tanulsaga, hogy egy toronymagasan kiesojelolt ellen egy ilyen velemenyes dontessel tudtunk nyerni. Ez a szomoru.

    tizedmásodperceken belül pöckölte el a labdát a védő és volt testi kontaktus, ami abból adódott, hogy mindketten a labda felé futottak. Szerintem nem volt az, de bírói hibának se mondanám, mivel én ezt a lassítás után mondom.

    https://ulloi129.hu/2017/09/30/elo-a-balmazujvaros-elleni-bajnokirol/