magyarfutball.hu

Videoton FC - Balzan FC 2 : 0 20:45

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (2 szavazat)

játékvezető: 4 (2 szavazat)

hangulat: 3 (2 szavazat)

1...5
UEFA Európa Liga 1. selejtezőkör 1. mérkőzés
játékvezető : Jakimovski Dejan (Macedónia)
nézőszámok:
  1. vidi.hu: 2.881

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.06.30, 21:59
    Marko Micsovics: Egy edző nem lehet elégedett akkor, amikor veszít a csapata, így természetesen nem vagyok boldog az eredmény miatt. Ugyanakkor a mutatott játékkal részben elégedett vagyok, de nagy kár, hogy az utolsó percben megkaptuk a második gólt is. Reálisan nézve a Vidi volt a mérkőzés esélyese, Máltán sem lesz ez másképpen, de hazai pályán igyekszünk majd meglepni ellenfelünket. Mindennel együtt azért mi is tudjuk, hogy a továbbjutásra egyértelműen nagyobb esélye van a magyar csapatnak.

    Marko Nikolics: Gratulálok a játékosoknak, mert kapott gól nélküli győzelemmel sikerült lehozniuk az első tétmérkőzést a szezonban. Azt nem mondom, hogy ez egy remek eredmény, inkább úgy fogalmaznék, hogy rendben van a 2-0-ás győzelem. Sok helyzet kimaradt, tizenegyest is hibáztunk, szóval hamarabb lezárhattuk volna a mérkőzést, de ez sem rossz eredmény a visszavágó előtt. Köszönöm szépen a szurkolóknak, hogy szép számban eljöttek biztatni minket. Az első tétmérkőzés sosem könnyű, bárki is legyen az ellenfél. Kicsit idegesen is játszottunk, ezt érezni lehetett a levegőben, ebből sok hiba fakadt, ezt tudjuk be az első meccsnek. Ilyen hibákat viszont nem szabad majd elkövetnünk a jövőben. Abban biztos vagyok, hogy tudunk még ennél jobban játszani.

    http://www.vidi.hu/2017/06/29/marko-nikolics-biztos-vagyok-benne,-hogy-tudunk-jobban-jatszani-.html
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2017.06.30, 21:43
    Géresit a szerb lobbi tartalékjátékossá fokozta le? Nem érdekes, ha Scepovic üres kapuba se tud betalálni vagy Lazovic csak a műeséseivel villant, akkor se kerülhet már a kezdőbe? Újabb szomorú fejezet, nem mintha mindenáron a magyar játékosokat akarnám csapatban látni, de ha jók, vagy jobbak, mint a légiós, miért kell leépíteni őket?

    Nikolics még ismerkedik a csapattal, azért adjuk meg az esélyt neki,hogy észreveszi, Géresi jobb mint mondjuk Bódi. Scsepoviccsal nem kell összehasonlítani, mert másik poszt.

    Tetszett, hogy az új edző cserélt szünet után kilenc perccel, nem mintha ez olyan nagy dolog lenne, csak hát Berg után, ugye. Géresi egyébként nagyon jól szállt be, lendületet hozott, adott két gólpasszt, csak a másodikból Scsepovics nem lőtt gólt, bár nem tudom, hogyan. smiley Amúgy őt is lehet szidni a kihagyott tizenegyesért (eddig erőből fellőtte, most tekerte valamiért, centiken múlt), meg a helyzetért, de elég egyértelműnek tűnik, hogy jelenleg ő tud gólt lőni a csapatból.

    A második félidő elejébe totálisan belealudt a csapat, egy jobb ellenféllel szemben nem úszta volna meg, igaz, talán nem is lett volna ilyen dekoncentrált. Ezek a máltaiak tudták, amit ma már minden kiscsapat, védekeztek, keménykedtek, húzták az időt, szervezettek voltak. A végére elfáradtak, a Vidi meg félfordulaton pörögve behúzta a meccset. Elsőnek nem volt rossz, persze jó sem, de hát ilyenkor az nem is szokás. Gondolom, Nikolics jelzi, hova kellene még ember, ez volt a szezon első tétmeccse, innen azért csak fejlődni lehet. Vinícius hiányzott, Máltán biztos játszik majd. Ott az elején kell észnél lenni, normális koncentrációval kimenni, nem úgymint tavaly a Balti ellen.

    Ez nem gyenge csapat volt, tudták mit kell csinálni. Provokálni a mi szerbjeinket. Hadzicot már az ötödik percben bekostolták, majd Lazovicra álltak rá.

    A spori kezdett egy ellentétes bedobással, madj egy szabálytalan Stopira bedobással, majd a tömegjelenetekkel, mindezt megkoronázta a 11es +meg nem adott gól kombóval. Ott meg is lettünk fogva. Nem lehetett egy szögletet provokálás nélkül elvégezni, a fetrengések, és pöcs kapusuk időhúzása már minden sportszerűségen túlmentek.

    Lazovic is tolt egy felesleges fetrengést, de ez az egész komédia alapjaiban cseszte szét a játékunkkat.

    Sajnos hiába voltak szélsőink, Suljic rendkívül gyenge napot fogott ki, Bódin is érezhető volt a lámpaláz, akart, de sok volt a hiba. Hátul teljesen rendben voltunk. Fejes pl nekem tetszett, mert rendre jól lépett ki a védőfalból.

    A második félidőben egyre görcsösebbek lettünk, a 11est el sem akartam hinni, hogy megadták. A kapufáról nem tudom hova pattant, de gondolom, nem a vonal mögé. Éreztem, hogy ver helyette egyet. Be is jött, rá is rúghattuk volna egyből a másodikat, de Hadzic fölé vágta a helyzetét. A cserék lendítettek rajtunk.

    Varga kiszállásával elöre jobbak lettünk, de többször is átjöttek rajtunk.

    Lazo gólja nagyon kellett a végén, a kapusuk dührohama utánna meg megfizethetetlen. Fölvágta a vipbe az egyik labdát, kapott egy másikat, de azt is kibikázta a kapu mögő a falra. Az este legszebb pontja volt.

    Felvezető meccsnek elment ez az este. Ennél még leszünk jobbak is.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2017.06.21, 18:27
    Továbbjutás esetén a második fordulóban a Nömme Kalju FC (észt) - B36 Tórshavn (feröeri) párharc győztesével mérkőzik a Vidi.