magyarfutball.hu

Budapesti AK - III. Kerület 0 : 0 14:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: seamandarin
    2022.01.04, 19:55
    III. ker. TVE—BAK 0:0.

    — Hungária-uti pálya. — Bíró: Békés Mór.
    Egyenrangu ellenfelek változatos lefolyásu küzdelme, mely végül is a mutatott formáknak legjobban megfelelő eldöntetlen eredménnyel végződött. Mindkét csapat legerősebb összeállí­tásában szerepelt s különösen a Vívóknál ha­tott igen szimpatikusán a rég nem látott nagy ágyuk. Szabó, Hőnich I. részvétele. Mindkét részen a védelem munkája messze felette állott a csatársorok teljesítményének. A Vívóknál a tartalékkapusnak alig akadt dolga, a hátvédek, Stark és Szabó annál többet dolgoztak — s hozzátehetjük — hibátlanul. A fedezetsorban Futó játéka magaslott ki. A csatársor játékán meglátszott, hogy nem összeszokott játékosok alkották; ennek megfelelőlég egyéni játékkal kísérleteztek kevés sikerrel. Egyénileg Ludvig érdemel említést. A BAK-ban a Burián—Gá­bor— Székely védelmi trió volt a csapat leg­jobb része. A fedezetsorban Deutsch volt a legjobb: Károlynak rossz napja volt. A csatár­sorban Engel mutatott jó formát, de önzésével sokat rontott. Nem hagyhatjuk említés nélkül, hogy a ma debütált Schön felesleges durva­ságaival rendkivül sokat ártott csapatának.
    Az első félidőben a BAK játszik szél ellen, minek megfelelőleg a Vívók a többet támadók, mindamellett a BAK támadásai formásabbak. A második félidőben éppen fordított a helyzet A BAK van inkább frontban, de támadásai veszélytelenek, míg a Vívók jobban átgondolt akciói csak balszerencséjük miatt nem járnak eredménnyel.


    Sporthirlap,1918 március 25.
     
  2. avatar: seamandarin
    2021.12.29, 19:01
    III. kerületi Torna- és Vivó-Egylet—BAK. 0:0.

    A viharszerü szélben félidőnként az a csapat volt fölényben, a mely szél ellen játszott, érdektelen, egyéni kombinácziókra alapított játék, a melynek során mindkét részről a közvetlen védelem tett ki magáért, a BAK-nál.Székely, a III. kerületieknél pedig a kitűnő Stark. Szabó hátvédpár. A BAK színeiben debütált Schön rendkívül durván játszott. A mérkőzés egyetlen goalját, a mit a Vivók egyetlen szép kombinácziója eredményezett, Békés Mór nem ítélte meg.


    Az Újság, 1918 március 26.