magyarfutball.hu

Vasas FC - Ferencvárosi TC 2 : 2 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.5 (2 szavazat)

játékvezető: 1.5 (2 szavazat)

hangulat: 3 (2 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 2 (1)
  2. 3 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.11.20, 19:51
    Azért az érdekes,hogy ahány tudósítást csak elolvastam a tegnapi meccsről,mind azt írta,hogy mind a 4 büntető jogos és adható volt. Most vagy minket szerettek meg ennyire az újságírók vagy Kassai elképesztően jó bíró.


    En frankon jobban orulok igy a tegnapi meccsnek, mintha egy sima harmassal kuldtuk volna haza oket. Jo olvasni ahogy a sok tudathasadasos nyilatkozik minden letezo forumon a nyomorukrol. Egyik nagyobb faszsag mint a masik, edes jo istenem. Kassai elcsalta a meccset. Mire, Vasas győzelemre? Nem hiszem, nem nyertünk. Döntetlenre? Kotelidegei lehetnek ha nem lefujta 1-1-nel a 90.-ben hanem befujt egy 11-est a fradinak csak hogy utana fel percen belul egyenlithessunk. Kizarasos alapon maradt hogy a fradinak fujt csak Pista elkurta neki a vegen... smiley


    Mivel számonkérték a tizenegyesekről alkotott véleményemet...

    Az elsőnél volt egy kameraállás, amelyiknél lehetett látni, hogy Lovrencsics a lábával is szabálytalankodott. Ettől függetlenül nem egyenlő testhelyzetben ütközte le Remilit, így ezért is befújható lett volna. A másodiknál egyértelműen látszott, hogy elhúzza Remili lábát. Nem rúgott bele óriásit, de Remilinek sem kötelessége talpon maradni, ha érzi, hogy megakasztják a lábát. A harmadiknál Dibusz érezte, hogy rossz ütemben érkezett, de már későn fékezett le. Mind a három simán befújható! Inkább mint nem! Ha már felemlegettétek a 2001-es meccset amin a Fradi kapott 3 tizenegyest, na akkor az jó példa rá, mi a csalás, vagy komoly bírói hiba. Ha jól emlékszem pont Gera volt két esetben is, aki minden kontakt nélkül feldobta magát. Bár lehet, hogy keverem némelyik Újpest-Fradival, mert ott is eljátszotta párszor ezt!


    A tizikről nem kell beszélni. Mind az volt. A lenyeg az, hogy egyenlő létszám mellett is egykapuztunk. Ez a költségvetések nagysága közti különbséget figyelembe véve különösen figyelemreméltó.

    Tegnap láttam élőben a Vidi meccsét és utána a tv-ben a Vasas - Fradit. Számomra egyértelmű, hogy idén ti képviselitek a három csapat közül a futballban azt, amit játéknak neveznek. A kövesdi pályához képest a kispesti szántóföldnek tűnt és bármilyen meglepő, ez most a Fradit segítette. 11 emberrel is többnyire csak védekeztek. A tizenegyesek miatt nincs miért panaszkodnia Dollnak. Ez mind befújható volt. Lovrencsics kétszer lábat söpört, Dibusz pedig valóban lefékezett, csak addigra már elütötte a törököt. Igaz Kassain kívül kevesen merték volna megtenni. Még legkevésbé a Fradié volt az, mert Risztevszki már elengedte Bödét, amikor az elkezdett esni, de 3 tizi után butaság egyáltalán használni a kezeket. Cukic a leggusztustalanabb provokátor az NB1-ben, Saglik felült ennek. Inkább a bíróknak kellene felfigyelni az örökös alattomosságaira. Saglikra visszatérve, szerintem nem mutat jó példát. Sok a duma. A sorsdöntő tizit kell beverni. Az kevés egy külfölditől, hogy néha van egy-egy jó lövése. Ugyanez vonatkozik a Vidis Lazovicsra. Sokkal példamutatóbb a fiatal magyar játékosok hozzáállása és játéka is.


    Szerintem Kire berakhatja a portfoliojaba ezt a videot, ahogy a 100+ kilos ebredo ero zsiroskenyerest csak igy felkezzel foldhoz csapta... smiley))


    Óriási! Nagy-nagy gratula a csapatnak, a vezetőknek! Az elmúlt 10 év legnagyobb mérkőzése.

    Nem láttam így küzdeni a csapatot 20 éve! Ez a döntetlen felér egy győzelemmel.

    Megértem, hogy a fradi védekezik ellenünk!

    Hajrá, Vasas!



    Ez a tegnapi, Fradi elleni 2:2 egy győzelemmel felérő döntetlen volt! Pláne úgy, hogy a meccs túlnyomó részében a Vasas játékosai birtokolták többet a labdát, szépen paszolgattak a mezőnyben, sokszor szinte csak védekezésre kényszerítve a Fradit. Többen leírtátok, és számomra is érthetetlen volt a Fradi tegnapi össze-vissza játéka. Ezzel szemben a Vasas igazi csapatként működött, bár a befejezés ugyan sokáig döcögött, egésszen addig, amíg a Pista pályára nem lépett! Szép volt fiúk, csak így tovább, HAJRÁ, VASAS!


    ...és az a nagyképű senki Duricin meg a nemiszervét mutogatta, az is kritikán aluli volt... elvileg ezek külföldi "profi" labdarúgók...

    Ha ezt mondjuk Angliában teszik, ahol a kispad a nézőtéren van, akkor...


    Az (Cukic szerencséjére) nem került TV-adásba, legalábbis én nem emlékszem rá, úgyhogy ezt csak a Vasas-tábor helyszínen lévő tagjai láthatták...


    Azt láttátok, hogy Gera, miután kb 20 cm-ről üvöltött Kassai arcába a második tizengyesnél (neki ugyanis mindent szabad), odament a tizenegyesponthoz (a labda már le volt téve), és gusztustalanul megpróbált a talajon rontani?


    A gyep az valami katasztrófa volt.

    Gondot okozott a játékosainknak az is, hogy megálljanak rajta

    Dibusz kirúgásai pl mindig seggre eséssel végződtek...


    Ilyet, hogy egy Fradi 80 percen keresztül védekezzen, és rúgja a labdát amerre áll, még nem láttam, noha kb 35 éve járok meccsre.

    Mégis igazságos a döntetlen, mert Dibusz rászolgált az egy pontra (a második büntetőnél amit csinál az egészen fantasztikus, maga a védés majd a mentés is), ugyanakkor a Fradi erre a teljesítményre semmiképp sem érdemelt hármat. A Vasasnál ugyanez, végigtámadtuk a meccset, vereséget nem érdemeltünk, de az, hogy 80 percen át úgy támadunk, hogy adogatjuk a labdát körbe a 16-os előtt, mint valami kézilabda meccsen, az eléggé bosszantó volt. Alig tudtunk helyzetet kidolgozni, a legszebb támadásra az utolsó pillanatig kellett várni.

    Pista a higgadtság, a rutin és a győzni akarás - enne segítségével egyenlítettünk, a Fradi pedig 2:1 után saját játékosaik butasága miatt nem tudott nyerni.

    Amúgy ilyen Cukicokkal, aki a büntetőjük után a fenekét mutatja a nézőknek, meg azt, hogy mindenki szopja le, majd fél perc múlva álldigál a 16-oson belül, s érdeklődve nézi, hogy fejel Pista, nem is lehet eredményeket elérni. Amig az Üllői útról az ilyen ostoba senkiházi játékosokat nem takarítják el, nem lesz olyan csapatuk, ami eséllyel tudná felvenni a versenyt legalább az albán vagy a türkmén harmadikkal szemben.

    Vasas Drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018138
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2016.11.20, 19:27
    Mind a 4 11-es befújható volt, de nem ez és még kb. 5 vitatható ítéleten ment el a meccs. Kassai, döntő kimenetelű hibát vétett, egyet. Rami kiállításánál (mely sajnos jogos volt), a vasasos Tuskónak kellett volna adjon egy sárga lapot, ugyanis se labda - se semmi szituációban lerántotta Ramit hátulról. Az meg sárgát ér. És akkor mindketten mehettek volna zuhanyozni, ugyanis Tuskónak akkor volt már sárgája, második sárgával pedig kiállítás jár. No ezért befolyásolta a meccset az idióta bírói hiba!!!
    A 2 gólt per meccs megint buta hibákból hoztuk össze.


    Egy "haszna" van ennek a meccsnek. Ha ez se paprikázza fel a srácokat, és ezen történések után se gondolják úgy, hogy "a k.rva anyjukat az mlsz-es csicskáknak azért is megnyerjük" akkor semmi. Egy jó csk feladata most az, hogy felpiszkálja a társait, hogy ezt többet nem tehetik meg velük!


    annak mondjuk utána lehetne nézni, hogy Kassai maszekban videóbírózik-e, vagy mi ez a sok tv-s ismétlés után megitélt sárga (Nagy D.) és piros lap. jogos volt mindkettő, de az egyiknél 40 méterre volt és jó 30 mp-el utána mutatta fel, a másiknál meg szögletet itélt és utólag módosult piros lap + szabadrúgásra.


    Ez a meccs nem Kassain ment el, hanem Ramirezen. smiley Ma szar-hugy volt ez a Vasas. Ha nem mutatja be Rami azt az MMA-s rugast, akkor most 3 pont jott volna, attol fuggetlenul, hogy miket fujkalt [volna] Kassai.


    Egész szezonban ezt a legkisebb királyfis mesét toljátok, hogy ellenünk mindenki összeesküdött. Pedig kurvára az a helyzet, hogy ennek a csapatnak se füle se farka, se vezetője, se vezére, se szurkolói és ez igencsak elkeserítő, de ahelyett, hogy megráznánk magunkat, Doll még rá is tesz egy lapáttal és még mindig panaszkodik, meg dícséri a fiúkat.
    Kurvagáz!


    Nalepának csak két hibája volt: 1. amikor bejött, a 2. mielőtt lejött.
    Lovrencsicsnek is csak két hibája volt, csinált két 11-est.
    Kassaiét nem számoltam.....


    Én már azon is meglepődtem, hogy Djuricin sárgát kapott mert lesen kapott egy labdát, természetesen reklamált, kamutizi után. De a vasas a mi térfelünkön folyamatosan rántotta le az épp labdát szerző játékosainkat lap nélkül, biztos ezt lehet.


    Leírom ide is,kikockáztam és lassítva is megnéztem többször is a szitukat.Egy 11-es volt jogos és pedig a miénk.Az első váll a váll ellen,nem szabálytalan.A másodiknál elcsúszott a csatár,nem volt kontaktus.A harmadik amire írták többen,hogy adható volt,tisztán látszik,hogy Dibusz kerülni akarja az ütközést,kifordul,de a vasas játékos nekiugrik.Ehhez nem kell játékvezetői vizsga,nem kell elfogultság,szimplán két jó szem.


    Az utolsónál sajnos egyértelmű volt a kontakt, nem számít hogy ki akart-e kerülni jogos volt, a többi vicckategória, mint ahogy az utolsó percekben kapott gólunk is, mi a rohadt francért nem lehet koncentrálni még 3 percet? Most már lassan én is elhiszem hogy ellenszélben vagyunk, de ezen a tegnapi vasason átgyalogoltunk volna, ha Rami nem cseszi el.


    Elsősorban Pintér az, akinek a játékával megbontott mindent, ami működött .... Lovrencsicset - kényszerből - olyan poszton játszatja, ahol soha az életben nem fog szárba szökni, remélem, ez tavasszal nyilvánvalóvá válik, miután a védekezésünket valahogy rendberakja, és nem lesz szükség a bénázásra, posztok tekintetében .... de mindenenekelőtt, Pintért el kell távolítani a csapat környékéről.

    http://ulloi129.hu/2016/11/19/doll-az-az-erzesem-hogy-iden-nem-lehetunk-bajnokok/
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2016.11.10, 17:04
    A Bozsik-stadionban fogadjuk a FTC-t és a DVTK-t

    A Megyeri úti Szusza Ferenc Stadion felújítási munkálatai továbbra sem fejeződtek be, így a Vasas SC Honvéddal történő megállapodása értelmében véglegessé vált, hogy NB I-es labdarúgócsapatunk az idei év utolsó két hazai mérkőzését a kispesti Bozsik-stadionban játssza majd le.

    http://www.vasasfc.hu/hirek/a_bozsik-stadionban_fogadjuk_a_ftc-t_es_a_dvtk-t-2233