magyarfutball.hu

Vasas FC - Budapest Honvéd FC 2 : 0 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (3 szavazat)

játékvezető: 2.67 (3 szavazat)

hangulat: 4.67 (3 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.08.18, 13:01
    roviden

    - 2 orias kapushiba miatt kaptunk ki, amugy a Vasas semmi veszelyt nem jelentett a kapunkra amig letszamegyenloseg volt (miutan a 2. felido elejen emberelonybe kerult, es mi teljesen kitamadtunk, kontrabol voltak helyzetei)

    - sajnos elso felidoben teljesen veszelytelenek voltunk mi is, a 2. kapott golunk utan kezdtunk el kuzdeni ( a Vasas eleg komolyan beszorult) es volt nehany komoly helyzetunk is, de semmi sem akart osszejonni

    - erre az idoszakra volt jellemzo, hogy amikor a 11 emberrel vedekezo hazaiak nagy neheten megszereztek a labdat a sajat terfelukon es ott elkezdtek adogatni, felzendult a "jatszik a Vasas"...smiley

    - a kezdonk egyebkent nekem tetszett, vegre Barath és Nagy a kezdoben, Vernes csereként behozatala szinten jo dontes volt (a Paks elleni meccshez hasonloan jobb lett a tamadojatekunk)

    - a szektorunk szepen megtelt ( regota nem voltunk ennyien a Vasas palyan), voltunk kb 700-an (az egesz stadionban meg mondjuk joindulattal 3000-en)

    - osszessegeben jol kuzdottunk, a vegen jogosan jart a taps, sajnos a szerencses (jobb kapusteljesitmennyel biro) csapat nyert, tovabb kell lepni...

    - mondjuk tavaly amikor 2x is megvert minket a Vasas, akkor ennel jobban jatszottunk, illetve kettos emberhatranyban is tudtunk ellenuk pontot menteni.... most ez nem jott ossze...


    Szektor, nézőszám: több Vasas-drukker is a vendég-szektorba ment (lásd Vasas-topik.)


    egyszerűen hihetetlen, hogy ezt a semmilyen Vasast egyszerűen nem tudjuk legyőzni.

    Kapusunkat nem bántanám, hosszú idő után vele éreztem azt, hogy van kapusunk - bár egy gólt a nyakába varrok feltétlenül,az első gólnál az eladott labdát és a védelmet kárhoztatom.


    Jó hangulatú szurkolást csináltatok, igazi rangadó hangulat lett! Több ilyen meccsre lenne szükség!!

    Nem akarnék beleszólni, mert a drukker, az drukker és ez így van jól, de az előbbi hozzászólással vitatkoznék, mert a 2.félidő kapufáig semmi veszélyt nem jelentett a Kispest a Vasas kapujára, de témy, hogy jól harcoltatok!!


    Azért nem mondanám, hogy jól játszottunk.

    Helyzete végső soron csak a Vasasnak volt - bár a góljait nem abból rúgta.

    Nekünk egy valódi helyzetünk volt, azt is sikerült öt méterről felsőlécre rúgni.

    valahogy olyan érzésem volt, hogy reggelig sem rúgunk gólt.

    Ennek ellenére sem érzem azt, hogy a taps érdemtelen lett volna, de a Fradi elleni meccshez hasonlóan megint nem mi rúgtuk az első gólt és onnantól kezdve elment minden esély a pontszerzésre.

    Csak a Kispest!! - Index Drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018387