magyarfutball.hu

Gyirmót FC Győr - Ferencvárosi TC 0 : 1 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.08.18, 11:48
    Kint voltam a meccsen, próbálok objektív lenni:
    - A stadion egyszerű, de kulturált.
    - A játék: a Gyirmót leparkolta a buszt a 16-os elé, 5+5 védővel álltak fel, még hátrányban sem jöttek előrébb a 85. percig. Totális bunker. Ennek ellenére az első félidő végére gólokkal kellett volna vezetnünk. A második félidőben mi is belassultunk. Azt éreztem, hogy hiányzik a motiváció. Talán Nagy Dominikon éreztem, hogy neki nem elég az 1:0, a többiek nem akartak vagy nem tudtak pörögni.
    - Szurkolás: szerintem a stadion fele a Fradinak szurkolt. Volt egy 20-30 fős csoport, aki azt kiabálta, hogy "itt van a Tábor" (ami ugye 20 fő esetén elég ciki) és a már szokásos szkenner-kubatov rigmusokat... Szerintem szánalmas volt és árt a Tábor megítélésének. A hab a tortán a "k*rva gyenge"-zés a végén, egy olyan meccsen, ahol 80%-ban nálunk volt a labda és amúgy idegenből elhoztuk a 3 pontot.
    - Összességében úgy látom, h még nem heverte ki a csapat a BL-kiesést, sokkal inkább oda kellene most állni a csapat mögé.


    "Sikerélmény, kézben tartott meccs, megérdemelt győzelem." Tökéletes jellemzése egy az újonc tökutolsó ellen, egy nézhetetlen meccsen, pocsék játékkal kiszenvedett minimális különbségű győzelemnek. Dehát megszereztük mindhárom pontot, úgyhogy most vasárnapig hátradőlve élvezhetjük a jól megérdemelt siker édes ízét.


    Elso felido jo volt a masodikban meg majdnem bealudtam. , azt sem ertem hogy a picsaba lehet ennnyi serultunk mar a bajnoksag elejen?


    Doll sem olyan már, mint az előző szezonban. Tavaly az ilyen meccsek után szétb.szta az ideg, most meg nevetgél. Tudja ő is, hogy az NB I-re úgy ahogy, szenvedősen de megvagyunk, viszont nemzetközi kupában ez borzalmasan kevés. Ha tehetné szerintem lecserélné a fél keretet. Még igaza is lenne!


    Láttad volna meccs közben a kispad környékén, nem írtad volna le amit leírtál, igaz ezt csak a helyszini nézők láthatták!


    Az első játékrész nem volt rossz, viszont a második félidőben nagyon rosszul játszottunk. Elképesztően fontos volt ez a három pont. Ezt behúztuk. Sérültjeink: Lovrencsics, Hajnal, Djuricin, Pintér, Radó, Batik... Ez azért tetemes lista.


    mostanra visszajutottunk 2014 tavaszára. amikor megjelent thomas a célfocijával ami a nemzetközi kupához kellett. ezzel csak az a baj, hogy azóta ő alakítja a keretet és a játékot.


    Par gondolat tegnaprol.
    Stadion: Mivel oldalt ultem, tokeletesen lehetett latni mindent. Megfelelo a lelato lejtese, igy kb a 7. Sorbol is magasabban es kozelebb voltam mint a Groupamaban a 11.ben.
    A kapu mogotti vendeg allo eleg gagyinak tunt. Alacsony, halo es oszlop is zavarja a kilatast.
    Mez: Egyaltalan nem rossz az uj idegenbeli mezunk. A fenykepen tenyleg tul neonosnak latszott, eloben inkabb zold...persze sotetzold jobb lenne, de hat a nikeval nem lehet mit kezdeni...
    Csapat: Doll megmondta hogy idegenbe nyerni megyunk nem paradezni. Ehez tartjak is magukat hal istennek/sajnos smiley
    Szurkolok:
    Mivel nem messze voltam a szemilyisegijogosoktol ezert tisztan latszott hallatszott minden.
    Kb 100-an lehettek. Voltak Fradi dalok, Kubatov szidas stb.
    Ami viszont nagyon kiverte megint a biztositekot hogy a 70.perctol csak a jatekosainkat es a csapatot szidtak...Nem mondom hogy kol jatszottunk de azert vezettunk es ilyenkor kellene meg az utolso percekre a buzditas ehelyett szolt a kurvagyenge...ha mar egy evben egyszer ketszer jonnek ki akkor miert kell ez?
    Es a vegen csodalkoznak ha leszarjak oket a jatekosok....Igy nehez ertuk kiallni...
    Hajra Fradi!


    a tegnapi meccs utáni jelenetek, amikor kamera és a mikrofon bekapcsolva maradtak, megmutatták a jelenlegi helyzetet a Fradinál...
    Továbbá úgy érzem Mester, hogy sajnos már nem tudod motiválni és feltüzelni a játékosainkat kellő mértékben, sajnálom.


    Szerintem ameddig nem lesz egy jó középhátvéd kettősünk, ne várjunk ennél többet... A Vasas meccset elnézve, nem csodálom, ha a stabilitásra törekszik minden játékosunk...


    A Nalepa-Hüsing kettős szerintem teljesen okés, pl Hüsnggel tegnap kinek mi baja volt?
    Számomra rejtély, Leót miért eröltetjük, amikor van két rendes bekkünk. Tegnap is majdnem gond lett egy pont ugyanolyan eladott labdájából, mint Elbaszánban.
    Amúgy Nalepa beállása után amikor feljebb ment a középpályára, ott egészen jól tette vette.


    Volt sok olyan ütközés, amit az arra hajlamos játékvezetők örömmel lefújkodtak volna. Tegnap ezeket engedték, folyamatosabb is volt a játék. Látszott a játékosainkon, hogy néha meglepődnek az ütközésen meg azon, hogy le sem fújták, de csak akkor tudunk előre lépni, ha fel lesznek készülve az ilyen fizikális játékra.

    http://ulloi129.hu/2016/08/18/doll-nem-jo-ha-az-utolso-tiz-percben-izgulni-kell/