magyarfutball.hu

Vasas FC - Ferencvárosi TC 0 : 2 20:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (2 szavazat)

játékvezető: 3.5 (2 szavazat)

hangulat: 3 (2 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 1 (2)
  2. 0 : 4 (1)
  3. 1 : 4 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.09.24, 15:49
    nehéz ellenünk. Nagyon jó játékosanyag magyar szinten minden poszton.
    Ha beállnak védekezni és kontra az nem megy magyar csapatnak 90 percig, mint a bosnyákoknak.
    Sem erő sem figyelem nincs hozzá ennyi ideig.
    Nyílt harcot nem teheti meg egyik ellenfél sem (talán a vidi/loki, lilák hármason kívül). Szóval azért nem könnyű.

    Ha nem is játszunk jól, de valaki itthon begyötri nálunk.

    A LÉNYEG !!!!!:
    "A Ferencváros 2014. október 4. óta nem talál legyőzőre a bajnokságban, veretlenségi sorozata 23 mérkőzéses (17 győzelem és 6 döntetlen). ENNYI !!

    2013. decembre óta nem kaptunk ki hazai pályán a bajnokságban.

    Abba azért rossz belegondolni, ha nem menne ez a külön harc most micsoda erő lenne nálunk...
    Dollnak lényegesen jobb emberanyaga van, mint Moniznak, de jobb edzőnek is tartom a németet, jobb taktikusnak.
    Moniz pont akkor nagyon kellett, hogy felrázza a FTC-t. megtette, de Doll kell.
    De az a a Moniz féle Fradi sokkal rosszabb bandával azon az öszön nem volt rossz, sokan akkor szoktak vissza, micsoda hajtás küzdelem és letámadás.
    még ha vereség /pl mtk/ és döntetlenek /Győr/ is voltak, de lehetett tapsolni.

    Dani masodik golja, igazi csemege, nagyon szep klasszikus gol volt, regen ilyenkor mondtuk: bolints Dani

    Nagy Ádám nagyon jól játszott. Az első gól előtt ő centerezett, amit Böde befejelt. Játszatni kell a fiút!

    Ja a közvetítés rendben volt. Jobb lesz ez mint a sport tévés volt.
    Szerintem egész jól csinálják és még csak két hete alakultak.
    Szóval másik örömöm, hogy a sport tévé ott maradt hoppon. smiley

    Az elején zavarban voltunk de csak azért mert mindenki bekkel ellenünk ezek meg letámadtak! Aztán rendeztük a sorokat és esélye sem volt a Vasasnak! Sajnos ezért tart itt a magyar foci, mert csak a rombolásra épít. Most már csak egy belső védő és egy irányító kell! Na meg a tábor visszatérhet! Ha ez meg lesz a Fradi újra régi helyére kerül!

    Nalepa kellemes csalódás.

    Én voltam az aki nyáron pesszmista voltam vele kapcsolatosan és most úgy korrekt, hogy elnézést kérjek sokat fejlődött.
    Jó hátul, jön fel, egyre magabiztosabb.
    Pedig mit kapott mikor jött, ez mutatja néha megéri várni és türelmet adni egy játékosnak meghálalja.

    Ma egy eladott labdája volt,egy előretörésnél,azon kívül zseniálisan játszott.7-8 között,majd holnapra eldöntöm,mit adok,valószínűleg a szívemre hallgatok majd.Azzal együtt Pavlót,ha lehetne,azonnal visszahoznám.De most már mellé és nem a helyére.

    Sima győzelmünk nem meglepetés, de mindenképpen újdonság, hogy végig, még a cserék után is 4-4-2-t játszottunk rombusz alakzatú középpályával és egy szabadon játszó, csatárból induló Lamah-val. Külön finomság - gondolom a tévéből nem jött át, hogy a kezdő sípszónál felálltunk úgy, mintha a szokásos 4-1-4-1 lenne Nagy Ádámmal a jobb szélen, aztán váltottunk. Magyarul jól átvertük a Vasast.

    Olvasom, hogy valaki szerint Sesták a légióskvóta miatt hiányzott. Ez hülyeség, a keretben akármennyi lehet, a lényeg az, hogy egyszerre csak 5 lehet a pályán. Lehet, hogy sérülés miatt hiányzott, de az is lehet, hogy csak nem fért be, ne felejtsük el, hogy Ramírez visszatért, így valakinek mindenképp ki kellett maradnia a keretből az eddigiek közül.

    Nem volt amúgy 4-3-3, az első csere után Gera lett Hajnal, Lamah lett Gera és Radó lett Lamah, ha szabad így fogalmazni, míg a második cserénél Gera visszakerült a rombusz csúcsára, Gyömbér lett a hátulja és Somalia került ki a rombusz bal oldalára. Busai már Böde posztjára jött.

    Egyébként tévében sokkal nehezebb ezeket követni, mint a stadionban, ahol nézheted a labda nélküli helyezkedést, mozgásokat is. Nem tudom, te hány meccsre jársz ki, de én mindegyiken ott vagyok, méghozzá oldallelátón.

    Meg kell emelni a kalapot a Vasas előtt,mert végre volt egy ellenfél, aki annak ellenére, hogy biztos volt a vereségében, nem állt be védekezni, próbált támadni (azt ne firtassuk, hogy mekkora sikerrel). Tavaly a Mátyus féle csapatok 10 emberrel védekeztek (sajnos sikerrel), Szanyóék meg játszani is akartak

    Nagy Ádámot nem csak mi szurkolók, hanem a csapat többi tagja is elfogadja, támogatja. A képen is ez látszik, vagy akár érdemes megnézni Böde első góljánál Gerát, aki először Nagy felé fordul és neki üvölt örömében. smiley Így lehet valakiből jó focista. Remélem évekre stabil játékosunk lesz, utána pedig külföldön is megállja a helyét, sikeres lesz.

    Nekem az tünt fel, hogy még a 80. perc után is sprintbe közlekedett, nem ehhez vagyunk szokva smiley

    Ha a Zselje ellen csapatként kaptunk ki, akkor most Csapatként nyertünk!
    Egy valakit szeretnék kiemelni: Lamah,-biztosan nem élete meccsét játszotta, de számomra annyira tetsző volt, hogy saját érdekei elé helyezte Nagy Ádám felépítését! Az első félidőben is Ádira játszott nem egyszer, és Ádi gólpasszánál is Lamah várta be, jóllehet egyedül is megoldhatta volna.
    Köszönjük Lamah Testvér.

    Pedig pályán sem volt a Vasas, helyzetig nem jutottak. Ha egy picit koncentráltabbak vagyunk a befejezéseknél, csúnya kiütés lett volna a vége, így "csak" sima 2-0 ide. Mindezt úgy, hogy ezúttal a légióskvóta mellett az U20-as ajánlást is betartottuk, tehát a maximális 12 milliót zsebeltük be a meccsért, ráadásul a fiatal játékos igen jó teljesítményével.

    Pár dolog még:

    - Bödét lehet szapulni de ALAPember minden szempontból ebben a csapatban.
    - Jó látni (főleg az FM-es videón)a gólörömöket. Egyértelmű, hogy CSAPATUNK van.
    - Nagy Ádámot ki és hogyan és mikor és különben is, honnak szedte elő? Harmadik posztján mutatott rendkívül érett, jó játékot! Kezdek rajongójává válni. Csak így tovább kicsi!
    - Radót nem kéne pár meccs után (szokás szerint) b@sztatni... tudjuk, hogy mit tud, szerintem nagy kedvenc lesz itt is.

    Fura, hogy 22-vel több párharcot nyert a pártcsapat, s mégis összességében meggyőző volt a meccs kép számunkra. Az első félidő közel kiegyenlített volt (de akkor is felénk billent szerintem).
    A két félidő stat-ja ég és föld lenne - akkorát javultunk a II.-ra

    Most akkor, ha azt játssza egy csapat, amire készültek, és mégis abból kapják a gólokat, akkor mi van? Nem jelent az semmit, csak azt, hogy a másik csapat jobb. Mindenki tudja, mit játszik a Barca, arra is készül. És? Mégis mindenki kikap. Mert jobb a Barca.

    Tipikus magyar edző. Szép támadások után jó beadás, pontosan érkező csatár és végre pontos befejezés Bödétől. Ez történt mindkét gólnál, ami a fociban elég gyakran előfordul. Erre miért kell külön készülni? Mindent meg akarnak magyarázni, az ellenfél érdemeit kisebbíteni. Nem jön ki a szájukon, hogy szép támadásokból lőtt két gólt az ellenfél.

    A meccstől azonnal nem féltem, amikor megláttam, hogy Kenő a csatár. Úgy mozgott, mint aki kidobta a vasmacskát. Elég lett volna Dibuszt ráállítani...

    Azért az első fél órában okozott kis gondot. MEg is lepődtem, mert 2 éve már lépni nem tudott a pályán, nem tudom, most mit tolt, de olyat én is kérnék.

    https://ulloi129.hu/2015/08/01/elo-a-vasas-elleni-bajnokirol/#more-119958
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2015.08.03, 20:15 (szerk.: 2015.08.16, 13:57)
    Körbefotózva a szekotorokat én ezt a nézőszámot számoltam:
    Vendég: 617, Hazai: 1.128. Összesen: 1.745