magyarfutball.hu

Budafoki MTE-Törley - Mohácsi FC 2 : 1 13:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Nyugati Csoport 1989/1990, 14. forduló
nézőszámok:
  1. Dunántúli Napló: 500
  2. Népsport: 500

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.01.01, 11:00
    Budafoki MTE-Törley - Mohácsi Új Barázda 2:1 (2:0)
    Budapest, 500 néző. V.: Németh L.
    Budafok: Lippai — Haász, Martin, Horváth, Gégény, — Balogh H., Rottenbiller, Beringer — Ács (Ferenc), Kántor, (Varga), Balogh A. Edző: Sárközi Lőrinc.
    Mohács: Antal - Kófiás (Becker), Rumszauer, Katona, Reit — Kovács L., Laczkovics, (Ratting), Gilitsch — Hrotkó, Martina, Adi. Edző: Bőzsöny János.
    27. perc: Balog A. ugrott lei Ács labdájával, gyengén lőtt, a labda a kapust is érintve vánszorgott a bal alsó sarokba. (1-0).
    43. perc: Ács baloldali szabadrúgásából Balogh A. kétszer is kapufára emelte a labdát, majd a tömörülésben az Beringer elé pattant, aki 10 méterről a léc alá vágta. (2-0).
    51. perc: Adi ment el a jobb oldalon, három embert is kicselezett, a kapus is kifutott elé, majd csaknem az alapvonaltól az üres kapuba rúgta a labdát. (2-1).
    Mindössze egyszer fenyegette a „mohácsi vész” a Bu- dofakot az első félidőben Lacrkovits révén, de egyébként a hazaiak lényegesen többet birtokolták a labdát, s megérdemelten szereztek kétgólos előnyt. A második félidőben nagyot változott a játék képe, a Budafok olykor védekezésre kényszerült, a cserejátékosokkal új színt kapott a Mohács. A döntetlenre feltétlenül rászolgált volna.
    Jók: Haász, Beringer, Balogh A., illetve Katona, Gilits, Adi.

    Forrás: Dunántúli Napló, 1989-11-20