magyarfutball.hu

Mohácsi FC - Budafoki LC 3 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Nyugati Csoport 1995/1996, 2. forduló
nézőszámok:
  1. Nemzeti Sport: 1.200
  2. Új Dunántúli Napló: 1.200

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.01.05, 22:38
    Szép mohácsi győzelem
    Mohács FC - Budafok 3-0 (2-0)
    Mohács, 1200 néző. V.: Fodor.
    Mohács: Viszt - Becker, Márkus, Rigó, Kósa, (Gyurkity 87. p.) - Tóth A., Nagy E„ Megyeri, Pest K. - Martinov, Horváth (Élő 77. p.). Edző: Botos Antal.
    Budafok: Jeszenszki -Stróbl, Szabó, Króner, Bősze - Carlos, Gál, Tóth J. (Ódor a szünetben) - Magosi, Mundi, Nagy S. Edző: Krivicz Tamás.
    A harmadik percben Megyeri jó labdát kapott, felnézett és indította Horvátot, aki önzetlenül adott középre és az érkező Martinov nem hibázott. (1-0.)
    (A 30. percben Pest találatát a játékvezető lökés miatt érvénytelenítette.)
    40. perc: Horváth ívelt be egy szabadrúgást a jobb oldalról az alapvonal közeléből, labdája át szállt a fejek felett és az érkező Martinov a kapu jobb sarkába fejelt. (2-0.)
    63. perc: Megyeri vitte el a labdát középen - még visszarántani sem tudták -, újra kitűnő labdát adott Horváthnak, akinek jó beadását a középen érkező Pest a kapuba helyezte. (3-0smiley
    Igazán szép időben, nagyszerű mérkőzést láthatott a Duna-parti közönség. Ezen a délutánon az MFC kontrái életveszélyesek voltak.
    Talán az ellenfelet is meglepte, hogy a nagyszerű ellenakciók egy része után gól is született. Újra szerepelt a csapatban Megyeri, és az ő vezetésével leiskolázta ellenfelét a hazai gárda, annak ellenére, hogy a vendég Budafok a mezőnyben nem játszott alárendelt szerepet. A hazaiak igen fegyelmezetten és taktikusan játszottak, a látottak alapján akár nagyobb arányban is győzhettek volna. Ezen a délutánon a mohácsi gárdából szinte mindenkit dicsérni lehet. (Többekben felvetődött, hogy Megyeri akár egy első osztályú csapatban is helyet követelhetne magának.)
    A vendégeknél Krónert és Mundit lehet kiemelni.
    Botos Antal: - Fegyelmezett, taktikus játékkal, Megyeri vezényletével, igazi csapatgyőzelem volt.
    Krivicz Tamás: - Egy jól védekező, nagyszerűen kontrázó Mohács megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.

    Forrás: Új Dunántúli Napló, 1995-08-21