magyarfutball.hu

Újpest FC - Kispest FC 4 : 3 17:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: heimo
    2015.05.22, 18:17
    Az eredmény 4:3!

    Az Ujpest csak nagy küzdelem után tudott győzni. Szünet előtt fölényben volt, a második félidőben azonban a Kispest magára talált és egyenrangú ellenfele volt az Ujpestnek.
    Az első percek tapogatódzó játéka után az Ujpest magához ragadta a játék irányítását. A 12. percben a jobboldalra sodródott Szusza lapos beadását Zsengellér könnyedén a hálóba emelte. 1:0. A Kispest a gólra gyors támadásokkal felelt, Egresi lövése azonban elkerülte a kaput. Az Ujpest tovább támadott. A 37. percben Zsengellér gólnak látszó lövését Boldizsár kiütötte s Szusza a labdát a hálóba vágta. 2:0. A 38. percben a játékosok és a közönség egy perces gyászszünettel hódoltak a Kormányzó helyettes emlékének. A 42. percben Zsengellér 20 méteres váratlan lövése kötött ki a Kispest kapujában. 3:0. A Kispest fokozta az iramot és a 44. percben Egresi átadását Nemes a kifutó kapus mellett a hálóba rúgta. 3:1.
    Szünet után az első támadásokat a Kispest vezette. A 2. percben Hidasi átadását Egresi a kifutó Tihanyi kapus mellett az ellenkező sarokba vágta. 3:2. A 8. percben szép kispesti támadás befejezéseképp Nemes kiegyenlített. 3:3. Erős küzdelem indult meg a győztes gólért. A 9. percben Tolvaj védhetetlen lövése szállt a kispesti kapura. 4:3. Ezután mindkét csapatnak volt több jó gólhelyzete, melyet azonban nem tudtak kihasználni. Az utolsó negyedórában az iram ellanyhult és az eredmény nem változott.