magyarfutball.hu

Gamma FC - Újpest FC 3 : 0 17:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: heimo
    2015.05.22, 18:18
    Az Ujpest léleknélküli játékával rászolgált a vereségre, Tóth kapus a Gammában nagyszerűen védett, viszont Lendvai középcsatár a mezőny leggyengébb embere volt.
    Az első félidőben a nagy melegben nem alakult ki nagy iram. Inkább az Ujpest volt fölényben. A Gamma kapujára sokkal több lövés ment, de Tóth kapus a nappal szemben is nagyszerűen védett. A második percben szögletet ért el az Ujpest, de Zsengellér rontott. A 7. percben Horváth lövését védte Tihanyi. A 12. percben Zsengellér labdáját hárította Tóth. A 15. percben Zsengellér 18 méteres szabadrúgása a sorfalról Várszegi elé pattant, de a csatár kapu mellé lőtt. A 20. percben a Gamma veszélyeztetett szöglettel, de belsői rontottak. A 26. percben Tóth Lajos szabadrúgását védte Tihanyi. A játéknak ebben a szakában Ujpest jobb volt és a 35. percben csak a szerencse mentette meg a Gamma kapuját a góltól. A 38. percben Ádám csaknem saját kapujába vágta Váradi beadását. A 41. percben Pozsonyi jó összjáték után kapu fölé lőtt.
    A második félidőben előbb az Ujpestnek aztán a Gammának volt jó helyzete. Az előbbinél a második percben Zsengellér egy állított labdát gurított a kapu mellé, utóbbinál a 6. percben Hárai beadását Váradi tisztán állva a kapufa tövének fejelte. A játék most élénkebb és változatosabb lett. A 14. percben Ujpest két szöglettel veszélyeztetett, de Tóth biztosan védte kapuját. A 16. percben Biró a kitörő Váradit a kezénél fogva rántotta vissza. A 17. percben a Gamma igen nagy helyzetet hagyott ki. Innen kezdve a Gamma volt jobb, de Lendvai középcsatár minden hozzákerült labdát elrontott, sőt a 22. percben még egy ellenféltől kapott labdát sem tudott értékesíteni. A 23. percben a Gamma védelem és Tóth biztos gólnak látszó helyzetet mentett. Azután Tihanyi kapus mentett. A 26. percben Tóth 17 méteres szabadrúgása a sorfal között utat talált a hálóba. 1:0. két perccel később jó összjáték után megint Tóth szerzett gólt. 2:0. Az árnyékba került pályán most már jobb játék alakult ki, a csapatok felforgatták hadrendjeiket. A 39. percben Zsengellér az üres kapu mellé gurított. Az utolsó percekben Ujpest próbálkozásait a Gamma védelem könnyen hárította, sőt a 43. percben Hárai átadását a középcsatárt játszó Kincses kapásból bevágta. 3:0.