magyarfutball.hu

Nagykanizsai Olajbányász SE - Debreceni Vasutas SC 3 : 1 16:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.09.16, 17:21
    1994. augusztus 7. vasárnap (tud)

    Nagykanizsai Olajbányász - Debreceni VSC 3-1 (1-0)

    Nagykanizsa, 9500 néző, V: Kiss G.
    gólszerzők: Farkas (29. p.), Vidóczi (50., 70. - utóbbi 11-esből), illetve Tóth Gy. (53.)
    sárga lap: Horváth (70. p.)
    jók: Vidóczi, Farkas, Agics, Szalai, illetve Tóth Gy.

    Nagykanizsai Olajbányász:
    Csáki - Szalai, Kepe, Kiss, Iványi - Hegedűs (Svélecz 61. p.), Agics, Farkas, Vidóczi - Filipovics, Fuisz (Fehér 53.)

    Debreceni VSC:
    Horváth - Földvári, Gojan, Sándor Cs., Pető - Dombi, Arany, Sándor T. (Buliga 74. p.), Szatmári (Vadicska a szünetben) - Tóth Gy., Ilea

    Már az első perc hazai gólt ígért: Farkas 14 m-es lapos lövését Horváth csak kiütni tudta, ám a védők felszabadítottak. A kanizsai csapat játszott fölényben, sorra alakította ki a jobbnál jobb helyzeteket, de egyelőre nem sikerült bevenni Horváth kapuját. Az újonc fölénye a 29. percben érett góllá: a debreceni védők késlekedtek a felszabadítással, a szemfüles Farkas 12 m-ről egyből a bal alsó sarokba lőtt (1-0).

    Óriási hazai helyzettel indult a második játékrész, Vidóczi senkitől sem zavartatva Horváthba lőtte a labdát. A nagyszerűen játszó kanizsai futballista az 50. percben javított: Filipovics pontos beadását az ötösről lőtte laposan a jobb alsó sarokba (2-0). Három perccel később szépítettek a vendégek, egy rövid felszabadítást Tóth Gy. kapásból 14 m-ről vágott a jobb alsó sarokba (2-1). A 62. percben Filipovics hibázott óriási helyzetben, majd két perccel később megismételte előző mutatványát, ismét fölé durrantott. A 70. percben a csereként beállt Svéleczet két jó csel után a kivetődő kapus buktatta, 11-es A büntetőt Vidóczi biztosan értékesítette (3-1). Ezt követően még Filipovics, majd Svélecz hagyott ki százszázalékos gólhelyzetet.

    Nagyszerűen mutatkozott be az újonc Nagykanizsa, a gólok mellett számos hazai helyzet maradt kihasználatlanul, így az eredmény a vendégekre nézve hízelgő.

    MTI
     
  2. avatar: lattila2
    2017.11.04, 12:28
    Nagykanizsai Olajbányász— DVSC 3-1 (1-0)
    Nagykanizsa, 9500 néző. V: Kiss G.
    Gól: Farkas (29. p.), Vidóczi (50-, 70. utóbbi 11-esből), illetve Tóth Gy. (53.).
    Jók: Vidóczi, Farkas, Agics, Szalai, illetve Tóth Gy.
    N. OLAJBÁNYÁSZ: Csáki — Szalai, Kepe, Kiss, Iványi — Hegedűs (Svélecz 61. p.), Agics, Farkas, Vidóczi — Filipovics, Fuisz (Fehér, 53.)
    DVSC: Horváth — Földvári, Gojan, Sándor Cs., Pető — Dombi, Arany, Sándor T. (Buliga, 74.), Szatmári (Vadicska, 46.) — Tóth Gy., Ilea.
    Az újonc fölénye a 29. percben érett góllá: a debreceni védők késlekedtek a felszabadítással, a szemfüles Farkas 12 m- ről egyből a bal alsó sarokba lőtt (1-0), majd az 50. percben nőtt a hazaiak előnye. Három perccel később szépítettek a vendégek, a 70. percben viszont a csereként beállt Svéleczet két jó csel után a kivetődő kapus buktatta, 11-es! A büntetőt Vidóczi biztosan értékesítette (3-1).
    Nagyszerűen mutatkozott be az újonc Nagykanizsa, a gólok mellett számos hazai helyzet maradt kihasználatlanul, így az eredmény a vendégekre nézve hízelgő.

    Forrás: Békés Megyei Hírlap, 1994-08-08