magyarfutball.hu

Debreceni Vasutas SC - Csepel-Kordax 1 : 1 13:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.10.19, 16:50
    1993. november 13. szombat (tud)

    Debreceni VSC - Csepel-Kordax 1:1 (1:1)

    Debrecen, 6 000 néző, V: Bognár I.
    gólszerzők: Gracsov (6. p.), illetve Pena (22.)
    sárga lap: Somogyi (15.), Kámán (30.), Szekeres (70.)
    jók: Goján, Sándor T., Gracsov, Sándor Cs., Horváth, illetve Ács, Bereczki, Medgyes, Somogyi és Pena

    Debreceni VSC:
    Horváth - Balogh, Goján, Sándor Cs., Pető - Dombi, Sándor T., Kondás, Madar (Tóth Gy., 68.) - Gracsov, Radu

    Csepel-Kordax:
    Hajdú - Tyukodi, Ács, Bereczki, Tompos - Medgyes, Somogyi, Süveges, Szekeres - Pena, Kámán (Jakab, 75.)

    Kellemes őszi időben kezdődött a mérkőzés, Debrecenben híre sem volt a hónak a játék indulásakor. A hazai csapat kezdett bátrabban, határozottabban, és a 6. percben már gólt ért el. Pető baloldali szabadrúgását Gracsov közelről a jobb felső sarokba fejelte (1:0). Nyomban újabb gólt szerezhetett volna a hazai együttes, a szélvészgyors Dombi elfutott, de a behúzódott három debreceni között Ács lábára ,,tette,, a labdát.

    Többet kezdeményezett a hazai együttes, a Csepel viszont rendkívül határozottan és keményen védekezett, s hosszú előrevágott labdákkal próbálkozott. Ennek eredményeként Pena a 22. percben a jobb összekötő helyén kapta a labdát, néhány lépést tett vele, s a kapujából kilépő Horváth hasa alatt a hálóba gurított (1:1).

    A második félidőre Debrecenben is téliesre fordult az idő, ,,ömlött,, a hó, alig lehetett a pályán keresztül látni. A Csepel rendkívül dinamikus védekezésből indított támadásokat, Horváth két alkalommal is bravúrral mentett Pena elől. A most már csúszós talajon rendkívül bizonytalanok lettek a játékosok, s emiatt sokkal
    több volt a pontatlan, rossz átadás. A debreceniek ismét levegőhöz jutottak, de Sándor Tamás mellé lőtt, Gracsov kapáslövését pedig a jobb alsó sarokból tolta ki Hajdú. A 88. percben győzelmet szalasztott el a vendégcsapat, Pena közeli lövését Horváth óriási bravúrral kiütötte.

    A második félidőben teljesen irreálissá vált talajon sok volt a csapkodás, a pontatlan átadás, és kevés volt az igazi labdarúgás. A határozott és igen keményen védekező Csepel megérdemelten szerzett egy pontot a csúszós pályán is inkább csak rövid passzokkal próbálkozó DVSC ellen.

    MTI