magyarfutball.hu

Csepel SC - Debreceni VSC-Epona 1 : 2 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2018.09.11, 11:09
  Az MTI Keresztúri helyett Váczinak ad lapot az 56. percben.
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2018.09.11, 11:09
  1996. június 17. hétfő (MTI) - Labdarúgó NB I., 29. forduló:

  Csepel SC - DVSC-Epona 1-2 (1-0)

  Csepel, 1000 néző, V: Kiss G.
  gólszerző: Rósa (18.), illetve Ilea (56., 87.)
  sárga lap: Vancsa (52.), Váczi D. (56.), illetve Bagoly (34.), Sándor Cs. (39.), Stupár (75.)
  cserék: Baranyi helyett Nagy T. (71.), Vancsa helyett Burillák (84.), illetve Pető helyett Medvid (66.), Plókai M. helyett Böőr (88.), Dombi helyett Dobos (90.)
  jók: Rósa, Baranyi, illetve Ilea, Szatmári, Vadicska

  Csepel SC:
  Bíró - Váczi D. - Tyukodi, Keresztúri - Rósa, Petrók, Vancsa, Zombori, Szekeres - Jakab, Baranyi

  DVSC-Epona:
  Horváth B. - Stupár - Vadicska, Sándor Cs., Pető - Dombi, Bagoly, Sándor T., Szatmári - Ilea, Plókai M.

  Az első negyedórában igen feszes taktikai csata folyt, mindkét fél hermetikusan kizárta a másik csatárait a kombinációs lehetőségekből. Hogy mégis mozgalmas játék folyt, az a hajdúságiaknak köszönhető, mert főleg a jobb oldalon rendszeresen vezettek rohamokat, és jól is adtak be.

  A 15. percben Pető ballábas, remekül meglőtt szabadrúgása alaposan megdolgoztatta Bírót, aki szép vetődéssel szögletre mentett. Három perc múlva hatékony választ adott a Csepel. Baranyi a bal oldalon ,,szólózott,,, Vancsához továbbított, aki észrevette a felrobogó Rósát. A középpályás mintegy 14 m-ről úgy lőtt a hálóba, hogy labdája a kapust is érintette (1-0). A 22. percben Pető szabadrúgását Ilea négy lépésről föléfejelte. Tíz perc múltán Baranyi a jobb oldalon jutott a kapu közelébe, 5 m-ről próbált a hálóba találni, de Pető közbelépett. A gól után egyértelműen a fővárosiak játszották a veszélyesebb futballt, a DVSC olykor gyarló hibákat vétett.

  Az 51. percben alaposan összezavarodott a vidéki védelem, de mivel Zombori túlságosan sokáig kereste a legjobb megoldást, végül hibázott, az ötösről a jobb kapufa mellé helyezett. Öt perc múlva Ilea 24 m-es, bombaerős, lapos szabadrúgása ,,szétrobbantotta,, a sorfalat, és mivel Bíró sem háríthatott, egyenlített a vendég (1-1). Azonnal megjött a DVSC játékkedve, az 58. percben Szatmári éles szögből a jobb kapufát találta el. Még nem volt vége, a kipattanó labdát Sándor T. a kapu fölé ,,duplázta,,. A 62. percben Bíró alászaladt egy beadásnak, Vadicska az üres kapu mellé fejelt.

  A szoros védekezés kölcsönösen a múlté lett, mindkét csapat elemi erővel rohamozott, félresöpörve a biztonság jelszavát. A 69. percben Bagoly fejesét Bíró nehezen tisztázta. A 81. percben Jakab az ötösről a felső lécre fejelt. Három perccel a vége előtt Ilea pompás lövést eresztett meg 14 m-ről a bal alsó sarokba, ezzel a csepeliek búcsúzhattak a döntetlentől (1-2).

  A második félidőben a vendég ,,Loki,, friss gőzt lövellt ki magából, és egy egészen jó mérkőzésen megtörte a Csepelt. A román Ilea pompás lövőformát hozott fel Budapestre.