magyarfutball.hu

Debreceni VSC-Epona - Csepel SC 3 : 0 16:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.08.02, 10:53
    A futbalmanach és az MTI is ad lapot Goiannak.
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2018.08.02, 10:49
    1996. szeptember 21. szombat (tud) - Labdarúgó NB I., 8. forduló:

    DVSC-Epona - Csepel SC 3-0 (0-0)

    Debrecen, 6500 néző, V: Vágner
    gólszerzők: Ilea (52., 62.), Sándor T. (78.)
    sárga lap: Gojan (63.), illetve Keresztúri (5.), Baranyi (29.), Bereczki (70.)
    jók: Sándor Cs., Dombi, Böőr, Ilea, Sándor T., illetve Bíró, Nagy T.

    DVSC-Epona:
    Téglási - Gojan - Stupar, Sándor Cs., Pető - Dombi, Böőr, Madar Cs., Szatmári (Madar T., 45.) - Sándor T., Ilea

    Csepel SC:
    Bíró - Bereczki, Petrók, Homann - Deák (Kecskeméti, 86.), Keresztúri, Ivanics, Tyukodi, Nagy T. - Baranyi (Kenesei Z., 33.), Jakab (Lukács, 46.)

    A 16. percben Szatmári emelt Ilea fejére, ő továbbcsúsztatta Sándor Tamásnak, aki félfordulattal lőtt kapura, Bíró szögletre mentett. A sarokrúgást Szatmári végezte el, labdáját a vendégkapus a léc alól öklözte ki. A 31. percben Madar Cs. hibájából Nagy T. ugratta ki Ivanicsot, aki az ötös sarkáról a vetődő Téglási fölött ellőtt a hosszúsarok mellett. Az ellenakció végén Pető szabadrúgását követően Ilea a hálóba fejelt ugyan, de a játékvezető jelezte: a csatár előtte ellökte védőjét, így érvénytelenítette a találatot.

    Az 52. percben Dombi sokadszor ment el a jobb oldalon, nagyszerű beadását Ilea fejelte a kapu közepébe (1-0). A 62. percben Sándor Cs. szerzett labdát a csepeli térfélen, beadását Ilea fejelte a gólvonalon túlra (2-0). A 78. percben Stupar passzolt Sándor Tamáshoz, aki két csel után 12 méterről úgy lőtt gólt, hogy labdája a jobb kapufáról vágódott a hálóba. A 88. percben Sándor szöktette Petőt, ő Madar Cs. elé passzolt, aki egy csel után a bal kapufát találta el. A következő támadás után Böőr beadását Sándor T. lőtte el, a labda felső lécről Ilea elé pattant, akinek lövését Bíró védte.

    A szemerkélő esőben az első félidőben nem alakult ki folyamatos játék, ám egyértelmű fölényben játszott a hazai csapat. A felázott talajon egymás után rúgta szögleteit a DVSC, ám sem ebből, sem a kényszerítőzések utáni összjátékból nem sikerült gólt szereznie. Szünet után a hazai gárda nyomásától szinte "felbillent" a pálya, s néhány perc alatt eldőlt a három pont sorsa.

    MTI