magyarfutball.hu

2009.07.06 Pécsen folytathatja a ZTE távozó védője

Az élvonalba vágyó Pécs együttesében folytathatja pályafutását Szamosi Tamás, írja a pmfc.hu. Ahogyan azt korábban a pepsifoci.hu elsőként jelezte, a rutinos védő azok után távozott a ZTE együttesétől, hogy kiderült, Csank János a jövőben nem számolt volna vele a kék-fehéreknél. A játékos már megérkezett Pécsre, a vezetőkkel pedig csütörtökön tárgyal.

Ahogy azt a pepsifoci.hu korábban elsőként jelezte, a védő azok után távozott a ZTE-től, hogy kiderült, nem szerepel Csank János terveiben. A játékos neve ezek után merült fel Pécsett, és a pmfc.hu beszámolója szerint a rutinos védő már meg is érkezett a Mecsekaljára.
- Most érkeztem meg Pécsre, igazak a hírek, hogy a jelek szerint itt folytatom. Régóta húzódik ez az ügy, már régebben kapcsolatba kerültem a pécsi vezetőkkel. Több lehetőségem is volt, de végül ez az az ajánlat, ami, a legszimpatikusabb. Azt, hogy meddig leszek a PMFC játékosa, még nem tudom pontosan megmondani, mert erről holnap állapodok meg a vezetőkkel - fogalmazott Szamosi a klub honlapján.
A rutinos bekk a ZTE-n kívül korábban az MTK-ban és Cipruson is futballozott.