magyarfutball.hu

2014.01.09 Győri ETO: Horváth mellett másokat is kineveztek

A Győri ETO labdarúgócsapata ma sajtótájékoztató keretében mutatta be új vezetőedzőjét, Horváth Ferencet, aki a szövetségi kapitánynak megválasztott Pintér Attilát követi. Ugyanakkor nem csak az új szakvezető kinevezését jelentették be a csütörtök délutáni sajtótájékoztatón.

Horváth Ferenc lett a Győri ETO labdarúgócsapatának új vezetőedzője, a szakember tegnap két és fél éves szerződést kötött a klubbal, segítői pedig Szamosi Tamás, Sütő Szilárd és egy még meg nem nevezett spanyol edző lesznek.

A bajnokcsapat mai sajtótájékoztatóján emellett további kinevezéseket is bejelentettek. A már eddig is a klub alkalmazásában álló Vincze Ottó az utánpótlásért és pr-ért felelős szakmai vezető lett, s a klubvezetésében fog dolgozni a jövőben két visszavonuló játékos, Tokody Tibor és Szasa Sztevanovics is. Előbbi technikai vezető, utóbbi sportigazgató lesz.
A kerettel kapcsolatos várható változásokról már az új sportigazgató, Szasa Sztevanovics beszélt. Elmondta, hogy várhatóan több lesz a távozó a télen, mint az érkező, egy, esetleg két játékos szerződtetését tervezik.
Horváth Ferenc egy éven belül már a harmadik NB I-es csapatot irányíthatja, hiszen egy évvel ezelőtt még Kecskeméten dolgozott, majd a nyáron kivásárolta őt a szerződéséből a Paks, most pedig a tolnai kontraktusából a Győri ETO.