magyarfutball.hu

2011.03.22 Szalai Ádám magyar csapattársat kap

Az Alemannia Aachen hivatalos honlapjának beszámolója szerint nyártól a Mainz együttesében folytatja pályafutását Stieber Zoltán. A remek idényt futó fiatal támadójátékos négyéves szerződést köt a jelenleg a Bundesliga 5. helyén álló csapattal, ahol Szalai Ádám csapattársa lesz.

Az Alemannia Aachen hivatalos honlapjának beszámolója szerint Stieber Zoltán átigazolási díjáról már megegyezett a két klub, így a fiatal magyar futballista jövőre osztályt vált és a Mainz együtteséhez szerződik.
A remek idényt produkáló támadó négyéves szerződést köt majd Szalai Ádám csapatával. Stieber Zoltán természetesen boldogan nyilatkozott a megállapodás kapcsán.
- A legjobb döntés volt az Aachenhez szerződnöm. A csapat, a tréner, a szurkolók mind tökéletesek számomra. Most viszont kaptam egy olyan lehetőséget, amit szívesen megragadok.
A játékos edzője, Peter Hyballa sok sikert kívánt a játékosnak, de érthetően sajnálja távozását.
- Egyetlen edző sem szívesen mond le az egyik legjobb játékosáról. Zoltán rengeteget fejlődött. Sok sikert kívánunk neki, és bízunk benne, hogy nyáron megtaláljuk azokat a játékosokat, akik a nyomdokába léphetnek.