magyarfutball.hu

2009.01.26 Simek távozhat Fehérvárról

Nem utazott el a Fehérvár horvátországi edzőtáborába Simek Péter, Lattenstein Norbert és Csobánki Ádám. A három futballista nem véletlenül maradt itthon, mivel klubjuka jövőben nem számol velük, ezért, ha megfelelő ajánlat érkezik értük, akkor szabadon távozhatnak a Viditől. Simek Péter elmondása szerint mindenképpen az NBI-ben futballozna tovább.

A sportandmedia.eu információi szerint a ma délutáni edzés után buszra szálló Fehérvár utazó keretében Simek, Lattenstein és Csobánki se volt ott. A távolmaradás oka, hogy a futballistákat szabadlistára tette a klubjuk.
- Nem kell különösebb problémára, vagy konfliktusra gondolni. Leültünk velük beszélni, s elmondtuk, hogy a szakmai stáb szerint, a posztjukon mindhármójuknál vannak jobb játékosok. Ezért amennyiben van irántuk érdeklődés, és a jövendőbeli klubjukkal a Fehérvár FC is megállapodik, úgy távozhatnak. Különösen Lattensteinnek nem ártana a környezetváltás, hiszen annál jobb futballista, mint amilyen teljesítményt itt nyújtott – fogalmazott a három futballista sorsával kapcsolatban Varga István, a Vidi vezetőedzője a sportandmedia.eu-nak.
Simek az üggyel kapcsolatban kijelentette, már régóta sejtette, hogy ez lesz a sorsa a Vidinél, és bár még nem tudja, mi lesz a sorsa, szeretne továbbra is az NBI-ben futballozni.
- Alapvetően már három hete, az első megbeszélés után sejtettem, hogy ez lesz a vége, igazából már nem számítanak rám az FC Fehérvárnál. Még nem tudom, hogy mit hoz a jövő, hiszen nem az NB III-as csapatban szeretném folytatni a karrieremet. Konkrétumról még nem tudok beszámolni, komoly érdeklődő még nincs a láthatáron, de azt tudom, hogy NB I-es csapatban szeretném folytatni a játékot. Jelenleg csak ezt tudom közölni - mondta Simek a sportandmedia.eu-nak.