magyarfutball.hu

2012.11.23 Spandler Csaba aláírta első profiszerződését a Videotonnal!

Továbbra is tökéletesen működik a tehetségek áramaltatása a Puskás Akadémiától az NB I-es Videotonhoz. A mai napon az 1996-os születésű Spandler Csaba írta alá élete első profi szerződését.
kép
A 2010-11-es tanév jó tanulója, jó sportolója, az U17-es Eb-selejtező-elitkör mérkőzéseken a magyar válogatott oszlopos tagja, az 1996-os születése ellenére az 1995-ösök között is kiemelkedő Spandler Csaba eddigi teljesítményét szerződéssel jutalmazta az első osztályú Videoton.

Spandler Csaba édesapjával és a család ügyvédjével jelent meg az Akadémián, ahol előbb alaposan áttanulmányozta a neki kínált hároméves kontraktust, majd Tajti József operatív igazgató jelenlétében aláírta a szerződést."Hatalmas megtiszteltetésnek tartom, hogy a Videoton hosszú távon számít rám. Életem első profi szerződésének aláírása után boldogan mondhatom, hogy megérte keményen dolgozni. Remélem, jó példát mutatok a többieknek és hamarosan más akadémisták is kapnak szerződést a Videotontól." . mondta érdeklődésünkre Spandler Csaba.

Spandler a következő három idényben, tehát az ififutballból kiöregedve is a Videotont erősíti.