magyarfutball.hu

2017.11.13 Spandler Csaba hosszabbított a Puskás Akadémiával!

„Az első csapat stábja döntésének értelmében a klubvezetőség kezdeményezte Spandler Csaba szerződésének meghosszabbítását. Játékosunkkal sikerült is megegyezésre jutni, Csaba 2021-ig szóló kontraktust írt alá. Reméljük, hogy a fiatal játékos a következő három évben alapemberévé válik a Puskás Akadémia FC-nek”– tájékoztatott Komjáti András klubigazgató.

A hétszeres magyar U21-es válogatott Spandler Csaba a futó szezonban az NB I-ben és a Magyar Kupában is kapott lehetőséget, s Pintér Attila szerint a jövőben még komolyabb szerephez juthat a balhátvédként és középső védőként is bevethető játékos.
„Csaba rendkívül tehetséges, jó szellemű labdarúgó, aki napról napra mind a pályán, mind azon kívül mindent elkövet, hogy kiváló futballista váljon belőle. Csak rajta múlik, hogy hosszú távon erőssége tud-e lenni a csapatnak” – nyilatkozta a szerződéshosszabbítással kapcsolatban vezetőedzőnk.

A saját nevelésű játékos maga is kommentálta a kontraktust aláírását: „Nagy örömmel kanyarítottam oda a nevem a szerződésre, hiszen ez a hatodik évem a Puskás Akadémián, nagyszerűen érzem magam a klubnál. Itt európai szintű körülmények között dolgozhatunk, a szakmai munka magas színvonalú, azaz minden adott ahhoz, hogy az emberből jó futballista legyen. Remélem, a jövőben komoly sikerekben lesz részem a PAFC labdarúgójaként. Az edzéseken nap mint nap mindent megteszek azért, hogy hasznos tagja lehessek a csapatnak, s ha lehetőséget kapok, a mérkőzéseken is igyekszem bizonyítani – ezért is döntöttem a folyatás mellett.”