magyarfutball.hu

2009.08.04 Újabb két MTK-s tini a Liverpoolban

Újabb két magyar futballistával gyarapodhat a liverpooli magyar kontingens: Németh Krisztián, Simon András, Gulácsi Péter és Pölöskei Zsolt után Adorján Krisztián és Poór Patrik kerülhet a Vörösökhöz. A pepsifoci.hu információi szerint hivatalos megállapodás még nincs a tehetségek klubja, az MTK és az angolok között, azonban valószínűsíthető, hogy mindketten egy évre a Mersey-partiak akadémiájára kerülnek kölcsönben.

Hamarosan hatra bővülhet a Liverpool FC kötelékéhez tartozó magyar játékosok száma, az MTK és az angol klub együttműködésének keretében ugyanis újabb két tehetség kerülhet a Vörösökhöz Adorján Krisztián és Poór Patrik személyében.
Úgy tudjuk, a fiatalok az Angliában abszolvált edzések és mérkőzést követően jelenleg a Pool U18-as együttesével Spanyolországban tartózkodnak, ahol Tenerifén már meg is nyertek egy tornát, egy nap jutalompihenő (egy helyi aqua park meglátogatása) után pedig tíz napra Valencia felé veszik az irányt.
A két klub hivatalosan egyelőre nem kommentálta az ügyletet, hiszen – úgy tudjuk – még néhány részlet tisztázásra szorul, megkeresésünkre azonban az összes liverpooli magyar ügyeit intéző CMG menedzseriroda megerősítette, a páros valóban kint van Tenerifén, és játszott is a Vörösök korosztályos együttesében, azt azonban hozzátették, hivatalos megállapodás még nincsen az ügyükben.
Információink szerint Adorján és Poór egy évre, kölcsönben kerülhetnek Liverpoolba, életkoruknál fogva a klub akadémiájára.