magyarfutball.hu

2009.02.06 Balog Zoltán a Ferencvárosban folytatja

Balog Zoltán másfél szezon kitérő után immár hivatalosan is visszatért a Ferencvároshoz. Ezt a védő a pénteken megjelent 100%Fradi sportmagazinban jelentette be. A válogatott védő már mindenben megegyezett a vezetőkkel, a hazatérést követően a napokban alá is írja a szerződését.

- 100%Fradi - - A máltai edzőtáborozás előtt mindenben megegyeztünk Berki Krisztiánnal. Hazaérkezésünk után, pedig a szerződésemet is aláírom. Hogy mennyi időre kötelezem el magam a Fradihoz, azt most még nem tudom pontosan megmondani. Persze azt nem bántam volna, ha NB I-es Fradiba térek vissza, de remélhetőleg tavasszal elérjük, hogy ősszel már az élvonalban szerepelhessünk. Úgy kell teljesítenünk, hogy idővel majd a megszokott célokért tudjunk játszani.
A védő beszélt a céljairól is.
- Az a biztos, hogy nagyon meg kell harcolnom a posztomért. Nagyon sok védő van a keretben, de annyi előnyöm talán van, hogy a hátvédsor mindegyik részén játszottam már. Úgy érzem, hogy fizikálisan már teljesen rendben vagyok, várom a meccseket. Nagy blama lenne, ha ezúttal sem sikerülne a feljutás. Két éve én már átéltem egy óriási csalódást, igaz teljesen más viszonyok voltak akkor és most. Ennek ellenére óvatos vagyok, majd akkor leszek biztos benne, ha már lejátszottuk az első NB I-es meccsünket...