magyarfutball.hu

2013.01.29 Nagy Dominik kölcsönben Kozármislenyben

Délelőtt 11-re invitáltuk meg a sajtó képviselőit a PMFC-MATIAS klubszobájába, hogy több-, elsősorban az országos médiában helytelenül megjelent információt tisztázzunk. Továbbá, hogy a személyi változásokról és az elkövetkező programokról információt adjunk. A városi, és az országos sportsajtó munkatársainak Elbert Gábor cégvezetőnk számolt be a klubbal kapcsolatos történésekről.

A PMFC-MATIAS vezetősége január elején három játékossal egyezett meg, hogy nem folytatják tovább a közös munkát. Bodnár László, Demjén Gábor és Leon Panikvar más csapatban folytatja labdarúgó pályafutását. Továbbra is nyitott kérdés Solomon Okoronkwo sorsa, aki jelenleg az NB III-as csapatunkkal edz. Az első számú csapatban már biztosan nem számít rá a szakmai stáb. A játékos számára két lehetőség adott, ha nem talál magának más klubot. Egyrészt játszhat a Pécs NB III-as csapatában, vagy kölcsönben a Kozármisleny együttesében.

Ezt követte a kölcsönbe kerülő játékosaink pontos névsora, akik a másodosztályú Kozármislenyben bizonyíthatnak tavasszal. Birtalan Botond, Erőss Csaba, Városi Viktor, Nagy Dominik, Zelenyánszki László és Zsdrál Miroslav. Friss információ, hogy a szakmai stáb úgy döntött, hogy a több játéklehetőség érdekében Fröhlich Roland is visszatér tavaszra a szomszédos kék-fehér csapathoz.