magyarfutball.hu

2014.11.04 Pintér Zoltán az SZTK edzői stábjában

Székely Tibor munkáját Pintér Zoltán és Haraszti Gergely fogja segíteni, a kapusok felkészítése pedig továbbra is Borsos Vilmos feladata lesz.

Pintér Zoltán tavaly óta az U21-es csapatunk vezetőedzője. Irányításával az előző bajnokságban második helyen végzett a társaság, ráadásul több ifista játékos is bemutatkozhatott a felnőttek között. Idén is remekül szerepel az együttes, veretlenek még a bajnokságban és a vesztett pontokat tekintve vezetik a tabellát. A korábbi élvonalbeli labdarúgó, játékosként is segítette az SzTK-Erimát, 2009 és 2011 között több mint 50 bajnoki mérkőzésen lépett pályára.

„Tibi kiosztja, hogy mi lesz az adott edzésen a feladat és mindenki kap egy blokkot. Nekem a taktikai feladatokat kell vinnem, illetve a bemelegítés utáni gyakorlatokat irányítom, az erőnléti részt pedig Gergő csinálja. Megteszünk mindent azért, hogy segítsük Tibi munkáját!” – beszélt nekünk Pintér Zoltán az edzés menetéről.

Haraszti Gergely jelenleg az U17-es csapatunk vezetőedzője, valamint az U21-es együttesünk másodedzőjeként az ifi felkészítésében is szerepet vállal. A 2011-2012-es szezonban Horváth Ferenc segítőjeként már dolgozott a felnőtt csapatunk mellett. A következő szezont is együtt kezdték el, de Horváth Ferenc távozása után is télig maradt a felnőtt csapat mellett. Egy meccsen megbízott edzőként is irányította az SzTK-Erimát, a Haladás II ellen 4-3-ra megnyert találkozón vezethette együttesünket.

„Egyrészt az ellenfelek feltérképezése lesz a feladatom, a riválisok játékából kell felkészülnöm, azt kell majd kielemeznem, a másik terület pedig, amiért felelek, az a csapat erőnléte. Ezen felül Tibi úgy tervezi, hogy Pinyővel mi ketten csináljuk az edzéseket, mert így látni tudja kívülről az egész csapatot. Ott leszünk a padon is Tibi mellett, számít majd az észrevételeinkre a mérkőzéseken.” – fogalmazott Haraszti Gergely a stábon belüli munkáról.