magyarfutball.hu

2004.12.01 Pető Tamás újra játszott

Keresztszalag-szakadását, illetve vétlen doppingolásért kapott húszmeccses eltiltását követően visszatért a pályára Pető Tamás.

A NAC Breda magyar légiósa az Ajax elleni tartalékbajnokin egy félidőt játszott, és bár csapata 1-0-s félidő után 2-1-re kikapott, jobb oldali belső középpályásként szereplő Pető a klub internetes oldalán elégedetten nyilatkozott.

"Háromnegyed órát játszottam, azt hiszem, jól ment - mondta Pető. - A tőlem megszokottat hoztam, kicsit támadtam, kicsit védekeztem. Hogy fáradt lennék? Egyáltalán nem! Csak egy félidőt játszottam. De nyugodtan, türelmesen kell felépíteni magam. Edzek, és csütörtökön talán már hatvan percet bírok a tartalékok között. Meg kell nézni, hogyan működik. Izomláz? Nem, az sincs. Tényleg prímán érzem magam, és nagyon boldog vagyok. A vereség miatt csalódottság is van bennem, de elsősorban örülök, mert ismét pályára léphettem egy labdarúgó-mérkőzésen. Most már csak abban bízom, hogy a jövőben is minden rendben lesz."
Ugyanakkor a magyar futballista jövője egyelőre bizonytalan, az idény végén lejár a szerződése, amelyet egyelőre nem hoszszabbítottak meg. "Várjuk meg, hogyan halad a gyógyulási folyamata"- mondta Theo Mommers, az NAC igazgatója.