magyarfutball.hu

2015.11.02 Vége Simon Krisztián szezonjának

Hétfőn kiderült, hogy valóban olyan súlyos Simon Krisztián sérülése, ahogy azt várni lehetett: az 1860 München magyar válogatott szélsője a diagnózis szerint keresztszalag-szakadása miatt hónapokra kidőlt, ebben a szezonban már nem léphet pályára és kérdéses, mikor térhet vissza egyáltalán. Simon az Instagramon üzent a szurkolóknak, ismerősöknek, megköszönve a támogatásukat.

Az 1860 München magyar válogatott szélsője, Simon Krisztián a Duisburg elleni Bundesliga 2-es bajnoki 34. percében hagyta el a pályát hordágyon, egy szerencsétlen mozdulatot követően ijesztően hajlott el a lába, és azonnal a földre rogyott, a beszámolók szerint még csapattársai is rémülten nézték Simon sérülését. Edzője vasárnapi elmondása szerint a szélső súlyos térdsérülése miatt hosszabb ideig hiányozhat majd a pályáról.

Hétfőn délelőtt kiderült, hogy a pesszimista jóslat valósággá lett: a a bogenhauseni klinikán elvégzett röntgent és MRI-t követő diagnózis szerint Simon súlyos keresztszalag-szakadást szenvedett, és ebben a szezonban már nem léphet pályára, hosszú hónapokra kidőlt, és egyelőre nem tudni pontos visszatérésének dátumát. Hamarosan kés alá fekszik a légiós - írja a tz.de.