magyarfutball.hu

2012.12.10 Simon Krisztián szerződést hosszabbított

A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest hivatalos honlapján jelentette be, hogy Simon Krisztián szerződést hosszabbított a klubbal. A 21 esztendős szélső kontraktusa így 2016 nyarán jár le a lila-fehér együttesnél.

Simon Krisztián a 2009–2010-es szezonban mutatkozott be az Újpest színeiben az NB I-ben, azóta 44 mérkőzésen lépett pályára, és öt gólt szerzett.
„Két hete beszélgettünk először Roderick Duchatelet úrral a hosszabbításról, hamar sikerült mindenről megegyeznünk – nyilatkozta az ujpestfc.hu-nak Simon Krisztián. – Nagyon jólesik, hogy bíznak bennem, annak ellenére is, hogy az elmúlt fél év nem úgy sikerült a sérülések miatt, ahogyan terveztem. A legnagyobb álmom az, hogy a szerződésem végéig legalább egy bajnoki címet ünnepelhessek Újpesten."
„A következő héten még pihennem kell, de utána elkezdem az edzéseket személyre szabott program alapján, így január 10-én jó állapotban jelentkezhetek a felkészülés első napjára. Hosszú a téli szünet, lesz idő arra, hogy együtt készülhessen több héten keresztül az egész keret. Hiszek benne, hogy így a szezon végén elérhetjük a kitűzött célt, azaz benne leszünk az első négyben" – tette hozzá az újpesti középpályás.