magyarfutball.hu

2024.04.09 Vécsei Bálint Paksra igazolt!

Örömmel jelentjük, hogy klubunk a mai napon szerződtette Vécsei Bálintot.
kép
Vécsei karrierje a KBSC-ből indult, majd még utánpótlás-játékosként a Budapest Honvédhoz igazolt. 2011. május 11-én a Kispest színeiben mutatkozott be az első osztályban, majd négy évvel később Olaszországba, a Bolognához igazolt, majd kölcsönszerződéssel a Lecce és a svájci Lugano gárdája következett. 2020 januárjában tért haza a Ferencvároshoz, és első lehetőségét éppen ellenünk kapta. Három és fél év után távozott az FTC-től, és a japán Vissel Kobe játékosa lett ez év elejéig.

„Nagyon örülök, hogy végre aláírhattam, az utóbbi időszakban nagyon hiányzott már, hogy csapattal készüljek és mérkőzéseket várhassak. Hiányzik az a fajta adrenalin, amit egy bajnoki találkozó ad egy játékosnak. Boldog vagyok, hogy Paksra szerződtem, és komoly célokért küzdhetünk. Szeretnék segíteni, hogy megtartsuk a második helyet, valamint kivívni egy újabb kupadöntőt - ezek nagyszerű szezonzárást ígérnek. A nyáron tehát remélhetőleg a nemzetközi porondra készülhetünk, ami vonzó volt számomra. Úgy gondolom, ma Magyarországon mindenki szereti nézni Bognár György filozófiáját, általában sok gól születik, és úgy érzem, idomulni tudok majd ehhez. Nagyon várom már a közös munkát, szeretném újra élvezni a labdarúgást” - nyilatkozott a szerződése aláírását követően honlapunknak a tizenkétszeres magyar válogatott. Vécsei kontraktusa három évre szól.

A transzferrel kapcsolatosan ügyvezetőnket is megkérdeztük. „Vécsei Bálint egy válogatott szintű labdarúgó, nagyon örülünk, hogy hozzánk igazolt, sok sikert kívánunk neki” - így Haraszti Zsolt.

Üdvözlünk a magyar csapatban, Bálint!