magyarfutball.hu

2014.06.24 Nagy Gábor lila-fehérben folytatja pályafutását!

Magyar válogatott játékossal erősödik keretünk!
kép
Kedden eldőlt, hogy az Újpest FC labdarúgójaként folytatja pályafutását Nagy Gábor.

A Haladástól érkező játékos 1985. október 6-án született Szombathelyen, karrierje során eddig egy, MTK-ban eltöltött szezont leszámítva kizárólag nevelőegyesületében játszott.

A 183 centiméter magas támadó középpályás eddig 155 NB I-es találkozón 15 gólt szerzett, június 7-én Kazahsztán ellen pedig Pintér Attilánál bemutatkozott a magyar válogatottban is.

Nagy Gábor a 2016/2017-es szezon végéig érvényes szerződést írt alá klubunkkal.

„A menedzsereimen keresztül nagyjából egy hete értesültem az újpesti lehetőségről. Több klubbal is egyeztettünk, de úgy gondoltam, hogy egy ilyen patinás, nagy hagyományokkal bíró klub hívószavára nem lehet nemet mondani, így gyorsan letettem a voksomat az Újpest mellett. Nem vagyok egy vándormadár típus, egy évet leszámítva eddig csak a Haladásnál játszottam, itt, Újpesten is hosszabb távra tervezek. Tudom, hogy jó teljesítmény kell ahhoz, hogy a csapattársak és a szurkolók is minél előbb elfogadjanak, szóval az első edzéstől kezdve kiadok magamból 110 százalékot és igyekszem a legjobbamat nyújtani, bebizonyítva azt, hogy bármikor lehet rám számítani" - avatott be minket terveibe a magyar válogatott középpályás.