magyarfutball.hu

2013.12.05 Keletre vinnék Radót az NB I-ből

Radó Andrásért, a Haladás U21-es válogatott támadójáért a fehérorosz Dinamo Minszk csapata tett ajánlatot. Mint ismeretes, a Hali ma jelentette be, hogy egy külföldi gárda az érdeklődési fázison is túl jár már a fiatal csatár esetében, és úgy tudjuk, ez a klub a 7-szeres belorusz és 1-szeres szovjet bajnok.

Mint ismeretes, Radó András, a Haladás utánpótlás-válogatott támadója iránt több külföldi klub is érdeklődik, sőt, a hivatalos klubhonlap cikke szerint van olyan csapat is, amely már konkrét ajánlatot tett érte.

A csakfoci.hu információi szerint ez a klub a Dinamo Minsk, a 7-szeres fehérorosz bajnok, amely legutóbb bronzérmes volt hazája bajnokságában és amelynek szakmai munkáját a holland Robert Maaskant irányítja jelenleg. A játékoskeretben javarészt hazai focisták találhatóak, de uruguayi, spanyol, szerb és montenegrói légiósa is van a Dinamónak.

Radó szerződése jelenleg 2015-ig szól a Haladásnál, de a klub szeretne vele még egy plusz évre aláírni. A tehetséges támadóért a hírek szerint itthonról nem tettek ajánlatot, pedig korábban lehetett arról hallani, hogy a Videoton szívesen látná a soraiban Radót.