magyarfutball.hu

2008.07.09 Szatmári Lóránd a Reggina felnőttcsapatával kezdi a felkészülést

Az élvonalban szereplő Reggina labdarúgócsapata él opciós jogával, így a PMFC-Pécs Plaza 19 éves futballistája, Szatmári Lóránd végleg az olasz klubhoz kerül – jelentette be az NB II Nyugati csoportjában szereplő együttes hivatalos honlapja.

A legfrissebb hír pedig, hogy Szatmári Lóránd, a PMFC 19 éves középpályása végleg a Serie A-ban szereplő Regginához szerződött.

Megegyeztünk a Regginával: az olasz klub él opciós jogával, így Szatmári Lóránd végleg az olasz együtteshez szerződik – fogalmazott Matyi Dezső, a PMFC elnök-tulajdonosa a klub honlapján.

Szatmári tavaly nyáron került kölcsönbe Olaszországba, a Regginához. Az elmúlt szezonban az élvonalbeli együttes tartalékcsapatában, a Primaverában szerepelt. Az utánpótlás-válogatott középpályás egy év alatt bizonyította, hogy érdemes őt szerződtetni, így a nyári alapozást már a calabriai klub felnőttcsapatával fogja elkezdeni.

Szatmári a pmfc.hu-nak elmondta: nagyon örül, hogy rendeződött a helyzete, és hétfőtől már csak az edzésekre kell koncentrálnia.

„Az biztos, hogy a tartalékgárdát kinőttem. A felnőttekkel kezdem a felkészülést, velük is megyek edzőtáborozni. A szakvezető, Nevio Orlandi már ismer engem, hiszen sokszor látta a csapatunkat, de arról nem beszéltünk, hogy mire számíthatok majd a nagyoknál" – fogalmazott Szatmári.