magyarfutball.hu

2013.06.10 Újpest: A 11 távozó csak a kezdet - idei alapembert is elengednének

A szerződése lejárta után nem marasztalt 11 játékos mellett is akadnak olyan futballisták Újpesten, akiknek a távozása elé megfelelő ajánlat esetén nem gördít akadályt a klub. Úgy tudjuk, Barczi Dávidot, Egerszegi Tamást, Remili Mohamedet és Henri Eninfult is el- vagy kölcsönadnák a lilák.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Újpesten nagy átalakítás várható a nyáron, a keret nagy része kicserélődhet. A lilák már be is jelentették, hogy 11 labdarúgó szerződése lejárta után távozik a Megyeri útról az első és a második együttes keretéből – köztük van például Pollák Zoltán vagy a cserekapus Horváth Tamás.

A csakfoci.hu információi szerint a felsoroltakon kívül is vannak olyan labdarúgók, akiket szívesen elengedne az újpesti vezetés, az ő esetükben viszont bökkenő az érvényes kontraktus.

Úgy tudjuk, a lilák készek tárgyalni a végleges átigazolásról vagy egy esetleges kölcsönadásról a Belgiumot is megjárt két labdarúgó, Egerszegi Tamás és Barczi Dávid kapcsán – mint arról beszámoltunk, előbbi neve Pakson, utóbbié a Haladásnál szerepelt korábban a kiszemeltek között, és van esély arra, hogy a télen őket hívó egyesületeknél ismét képbe kerüljenek.

Az említett két futballistán kívül az idényben 27 bajnokin bevetett Remili Mohamed távozása elé sem gördítenek akadályt megfelelő ajánlat esetén.

Értesüléseink szerint a 20 éves togói légiós, Henri Eninful is távozhat kölcsönben, amennyiben alkalmas jelentkező akad.

A már biztosan távozók kapcsán egyébként Horváth Tamás esetében annyit érdemes megemlíteni, hogy a kapust mindenáron kereső Paksnál is képbe kerülhet a neve.