magyarfutball.hu

1996.03.29 Arany László a Ferencvároshoz igazolt!

forrás: Nemzeti Sport
Ezen a hétfőn aztán a debreceni futballista titkos tárgyalásra érkezett az Üllői útra, majd arról a megbeszélésről mosolyogva távozott. Megállapodtunk - mondta -, de... Másnap Erdei Zoltán, a DVSC elnöke mondta azt, hogy telefonon mindenben megegyezett a Ferencváros vezetőivel, az aláírásra csütörtökön kerül sor.

Megtörtént.

Csütörtökön délelőtt Debrecenben a DVSC-Epona és az FTC vezetői aláírták azt a megállapodást, amely szentesíti, hogy Arany László átigazolt a Ferencvárosba. A szerződés azonnali hatállyal lép életbe, tehát Arany már csütörtöktől a Fradi rendelkezésére áll. Erdei Zoltán elmondta, hogy egyetlen pontot vettek pótlólag az előre kidolgozott tervezetbe, amely szerint, ha a Magyar Kupában szembekerül a DVSC és a Fradi, akkor Arany nem játszik volt csapata ellen.

Arany László csak az aláírás után hitte el igazán, hogy a Fradiba igazolt. Mint mondta, már csak a jövő érdekli. Havasi Mihállyal abban állapodtak meg, hogy pénteken délelőtt utazik Pestre, s a délutáni edzésen csatlakozik a csapathoz.