magyarfutball.hu

2013.07.16 A Lech Poznan kifizette Lovrencsics Gergő vételárát a Pápának

Lengyel sajtóhírek szerint a Lech Poznan kifizette Lovrencsics Gergő vételárát a Lombard Pápa együttesének, így a magyar szélső immár hivatalosan is a lengyel klub játékosa, 2016-ig.

„A Lech Poznan valóban kifizette Lovrencsics Gergő vételárát – erősítette meg Árki Gábor, a Lombard klubmenedzsere a Nemzeti Sportnak. – A korábbi csúszás után a vételárat időben, a megállapodásunknak megfelelően, teljesen korrekt módon törlesztette a lengyel fél, vagyis ez az ügy lezárult. A két klub között azonban hosszú távú együttműködés kialakítására törekszünk, ezért a jövőben személyesen is találkozunk a Lech vezetőivel, hogy erről tárgyaljunk. Elképzelhető, hogy a téli időszakban más játékosok is a poznaniakhoz kerülnek majd, és természetesen azt sem zárnánk ki, hogy tőlük hozzánk érkezzenek futballisták. Minderről azonban még tárgyalnunk kell, egyelőre nincsenek konkrétumok.”

A poznan.sport.pl úgy tudja, Lovrencsics Gergő vételárát eddig azért nem törlesztette a poznani klub, mert arra várt, hogy az Aston Villa megvegye Alekszandr Tonevet; az érte kapott 3.2 millió euróból fizették ki a Lombardnak azt a 100 ezer eurót, amellyel még tartoztak Lovrencsicsért.