magyarfutball.hu

2023.06.09 Márton Gábor távozik Kozármislenyből!

Vasárnap Iváncsán 3-0-ás győzelmet aratott a HR-Rent Kozármisleny, így bebiztosította a csapat az NB II-es tagságát, így első alkalommal sikerült bennmaradni az egycsoportos NB II-ben.

Márton Gábor március elején (a 25. fordulót követően) érkezett Kozármislenybe, amikor együttesünk a bajnoki táblázat 20. pozícióját foglalta el, megszerzett 21 pontjával (amiben benne volt a Budafok elleni zöld asztalnál megszerzett 3 pont is).

A 38. forduló után a HR-Rent Kozármisleny 41 ponttal a 20 csapatos NB II 16., legjobb osztályozós helyén végzett, nagyon kicsin múlott, hogy nem sikerült az osztályozó nélküli bennmaradást elérni.

Márton Gábor munkássága idején 13 forduló alatt 20 pontot gyűjtött a csapat (a pályán elért eredmények alapján többet), mint a megelőző 25 fordulóban!

Ha az utolsó 13 forduló alatti eredményekből összeállított tabellát nézzük, az alapján a HR-Rent Kozármisleny 8. helyezést ért el!

Márton Gábor, amikor Kozármislenybe érkezett, töretlenül hitt a bennmaradásban, a játékosokban, ezt akkor is hangsúlyozta, amikor az első 3 fordulóban csak 1 pontot sikerült szereznünk!

Ez a hit aztán meghozta gyümölcsét, a játékosok ráéreztek a közös munkára és hinni kezdtek magukban, visszajött az önbizalmuk, majd jöttek sorra a győzelmek!

A szurkolók a csapathoz hasonlóan visszanyerték a hitet, egymást követően jöttek a teltházas mérkőzések, sőt az osztályozón elszenvedett 1-0-ás vereség után is a csapat mögött álltak, ugyanúgy megtapsolták a labdarúgókat, majd a visszavágó mérkőzésre, Iváncsára is 200-an (!) kísérték el a csapatot!

Iváncsán a Kozármisleny olyan teljesítményt nyújtott, hogy esélyt sem adott ellenfelének, meggyőző, magabiztos játékkal rukkoltak ki Kirchnerék, amikor nagy nyomás nehezedett rájuk, de a szakmai stáb hathatós közreműködésének is köszönhetően ezt ők csillagos ötösre oldották meg!

Jó volt tavasszal Kozármislenyinek lenni és a csapatnak szurkolni!

Márton Gábor úgy érkezett állandó segítőjével, Takács Lajossal és kiegészülve Wittrédi Dáviddal Kozármislenybe, hogy szeretnének segíteni együttesünknek! Korábban mindannyian dolgoztak már Mislenyben és vezetőedzőnk, ahogy mondta is, érzelmi alapon vállalta el a munkát, a küldetést, hogy bent tartsák csapatunkat az NB II-ben!

Vezetőedzőnk a munka kezdetén jelezte, hogy megbízatása a bajnokság végéig szól, így nem ért senkit váratlanul, amikor Iváncsán az örömpillanatok között elköszönt a játékosoktól!

Márton Gábor ismét bizonyított és a korábbi NB II-es ezüstérmekkel felérő sikert ért el!

Ezt a sikert talán még az ellendrukkerek is elismerik, főképp, hogy a tények és a számok makacs dolgok, melyek egyértelműen őt igazolják!

Márton Gábor várja az újabb kihívásokat, így nincs más teendőnk, mint ehhez sok sikert kívánni!

HÁLÁSAN KÖSZÖNJÜK GÁBOR ÉS TAKI A REMEK MUNKÁT!

Köszönjük a nagyszerű sikereket és élményeket!

További sok sikert kívánunk Nektek!