magyarfutball.hu

2008.07.01 Az Újpest védője a Csallóközbe szerződött

Újpestről Dunaszerdahelyre igazolt Regedei Csaba, aki már be is mutatkozott új csapatának egyik felkészülési mérkőzésén - írja a klub honlapja. A védő ezen a héten is intenzív programmal számolhat, mert a DAC folytatja felkészülését a bajnokságra, meccselnek egy román és egy osztrák gárdával is.

Regedei 25 éves korára már 145 magyar élvonalbeli mérkőzésen játszott, és három gólt szerzett ezeken, a legutóbbi bajnokság során 19 találkozón lépett pályára és egyszer volt eredményes.
A szezonra való felkészülésben történt egy kis változás a DAC háza táján, mert elmarad a klub ausztriai edzőtábora, de a felkészülési találkozók ennek ellenére dübörögnek. Egy román első osztályú együttes, a CS Panduria és az osztrák másodvonalban szereplő Austria Magna Wien is ellenfele lesz a dunaszerdahelyieknek - Regedeivel az élen.
- Jó kis hét elé nézünk: kedden egy román élvonalbeli együttes, pénteken pedig az osztrák II. ligában játszó Magna csapata lesz az ellenfelünk. A védelem jobb oldalán pedig új igazolásunk, Regedei Csaba tüsténkedik, akit az Újpestből igazoltunk – mondta Radványi Miklós, a DAC másodedzője.