magyarfutball.hu

2009.05.26 Tóth Norbert és Andorka nem kell Csertőinek

Illés Béla, a Haladás kisebbségi tulajdonosának ügyvezetője a haladas.vasnepe.hu-nak elmondta, három futballistával tárgyalnak jelenleg a csapat megerősítése érdekében, Tóth Norbert és Andorka Péter viszont nem szerepel Csertői Aurél mester elképzeléseiben.

Szeretnénk erősíteni, három játékossal állunk tárgyalásban, de neveket egyelőre nem mondanék. Két lejáró szerződésű labdarúgónkkal, Sipossal és Vörössel is zajlanak az egyeztetések, közelednek az álláspontok. Andorkára és Tóth Norbertre nem tart igény a vezetőedző, ám azt még nem tudom, hogyan alakul a két játékos sorsa. Néhány nap, pontosabban a ZTE elleni derbi van hátra a bajnokságból, a jövő héten már biztosan tisztábban látunk – mondta Illés a haladas.vasnepe.hu-nak.
A korábbi kiváló játékos arra is kitért, leginkábba ajándékként fogják fel majd a nemzetközi kupaszereplést.
– Szerény, de reális célokkal vágtunk neki a bajnokságnak: azt szerettük volna, ha Csertői Aurél egy stabil középcsapatot hoz össze, és biztosan megőrizzük NB I-es tagságunkat. Szó se róla, a fiúk alaposan túlteljesítették a tervet. Az ősz első fele igazán remekül sikerült, mint ahogy a tavaszi hajrá is, alig-alig került hullámvölgybe a gárda. Ami az Európa Ligát illeti: szeretnénk tisztességgel helytállni. Ugyanakkor a nemzetközi porondot egy ajándéknak kell felfogni, nem élethalálharcnak.