magyarfutball.hu

2021.02.26 Torghelle Sándor is csatlakozik Szabics Imréhez a Fehérvárnál!

forrás: https://www.molfehervarfc.hu/2021/02/26/aprilis-1-tol-szabics-imre-a-vidi-uj-vezetoedzoje.html
Örömmel jelentjük be, hogy a MOL Fehérvár FC új vezetőedzője április 1-től Szabics Imre lesz. Az edzői stábhoz vele együtt csatlakozik majd a Vidi kétszeres bajnoka, Juhász Roland, valamint egy másik korábbi közönségkedvenc, a 42-szeres válogatott Torghelle Sándor is. Szabics Imre jelenleg az osztrák válogatott pályaedzője, az osztrák szövetséggel való megállapodás értelmében március végéig még náluk dolgozik. Az új vezetőedző szerződése 2024. június 30-ig szól.
kép
"Nagyon sokat köszönhetek szakmailag annak, hogy tagja voltam Dárdai Pál, Bernd Storck és Franco Foda stábjának, de Szabics Imre Szabics Imre elképzeléseit szeretné valóra váltani a csapatával. Egy Európa-bajnoki részvételt és egy valószínűsíthető világbajnoki szereplést nem volt könnyű feladni, de tudatosan építettem eddig is a karrieremet, és úgy érzem, most jött el az idő arra, hogy vezetőedzőként dolgozzak. Ami a stábot illeti, azért szeretném, hogy Juhász Roland és Torghelle Sándor is csatlakozzon hozzánk, mert nagyon régóta ismerem őket, és olyan karakterekről van szó, akikkel mind emberi, mind szakmai kvalitásaik miatt Európa bármelyik kispadjára nyugodt szívvel ülnék le. Biztos vagyok benne, hogy nagyon hamar összecsiszolódunk majd április 1-je után. Addig viszont legjobb tudásom szerint szolgálom majd az osztrák válogatottat, hogy sikeresen szerepeljenek az előttünk álló világbajnoki selejtezőkön” - fogalmazott Szabics Imre.

“Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, hogy újra lehetőséget kaptam Fehérváron. Sikeres időszakot töltöttem el itt a múltban, egy nagyon egységes csapatban. Ugyanezt az egységes csapatot szeretnénk megvalósítani az előttünk álló időszakban is A stílusom edzőként sem változott, ugyanazt képviselem, amit a pályán láthattak tőlem a szurkolók. Igyekszem mindig - még valamennyire játékos fejjel is - azon gondolkodni, hogy mivel tudnám a legjobban segíteni a csapatot, és egyénileg a labdarúgókat is. Persze a hozzáállásom, habitusom nem változik az oldalvonal mellett sem” - mondta Torghelle Sándor.

Szabics Imre, Juhász Roland és Torghelle Sándor érkezéséig Szalai Tamás marad a MOL Fehérvár FC megbízott edzője. Az új szakmai stábot hivatalos sajtótájékoztató keretében áprilisban mutatja be klubunk a média képviselőinek.