magyarfutball.hu

2012.04.02 Urbánt káromkodva szidta játékosa - kirakták

Urbán Flórián a továbbiakban valóban nem tart igényt az újpesti kölcsönjátékos, Takács Zoltán szolgálataira. A Vasas védője a csapat előtt káromkodva szidta a vezetőedzőt, ezért kell mennie, nem a korábbi hibák miatt.

Az eset hátteréről a Vasas vezetőedzője a következőket mondta a hétfő délelőtti edzés után.
"A szombati mérkőzés után adott nyilatkozatomnak és a ma történteknek semmi közük egymáshoz" – utalt a szakvezető a klub honlapjának arra, hogy a Ferencváros elleni mérkőzést közvetítő tévétársaságnak azt mondta a lefújást követően: érdekesnek találja, hogy a tavasszal megítélt büntetőkből hármat az újpesti különítmény tagjai hoztak össze. "Amikor szombaton visszatértünk az Illovszky-stadionba, az öltözőben összegyűlt a csapat, és ott, a játékosok előtt Takács Zoltán minősíthetetlenül és trágár hangnemben becsmérelt engem. Erről a tulajdonos is tudomást szerzett, és az a döntés született meg, hogy a továbbiakban nem foglalkoztatjuk a futballistát. Erről többet nem is szeretnék beszélni. A labdarúgóval megvitattuk a viselkedését, és azt becsülöm benne, hogy elismerte a hibáját, és valamilyen formában jogosnak is érzi a szankciót. Sajnálom, hogy ez történt, szerettük volna, ha Takács Zoli a csapat segítségére tud lenni, de ezt a viselkedést egyetlen játékos sem engedheti meg magának."

Amíg nem születik döntés Takács Zoltán jövőjével kapcsolatban, addig a futballista az NB III-as csapat edzéseit látogatja.