magyarfutball.hu

2012.02.01 Újpest: Átadólistára került egy korábbi alapember

Megfelelő ajánlat esetén távozhat Újpestről a korábban alapembernek számító Takács Zoltán - mondta a pepsifoci.hu-nak Zoran Szpisljak vezetőedző. A korábban "ideiglenes száműzetésbe" küldött bekk továbbra is az NB II-es csapat edzéseit látogatja, és a jelek szerint már egyáltalán nem szerepel a szakmai stáb elképzeléseiben.

Takács Zoltán a szakmai stáb döntése értelmében nem tartott a telki edzőtáborba az Újpest csapatával, mégpedig azért, mert fizikai tesztjeinek eredményei nem voltak kielégítőek. Akkor Zoran Szpisljak vezetőedző megkeresésünkre úgy fogalmazott, nem kell végleges száműzetésre gondolni, elképzelhető, hogy a labdarúgó a felkészülés egy későbbi fázisában még csatlakozik a többiekhez.

Nos, ez azóta sem történt meg, a lilák Vasas elleni edzőmeccsén sem jutott szóhoz a bekk. A pepsifoci.hu kérdésére Szpisljak erős utalást tett arra, hogy a hátvéd még egy lépéssel távolabb került az első csapattól.

– Takács Zoltán az NB II-es csapattal készül. Amennyiben megfelelő ajánlat érkezik érte a klubhoz, úgy nem gördítünk akadályt a távozása elé – fogalmazott a szakember.

A futballista 2009 nyarán igazolt a Megyeri útra, előtte megjárta a Honvédot, a Lokit és az olasz Spalt is.