magyarfutball.hu

2006.06.01 Végh Zoltán: újabb két év az MTK-nál!

A labdarúgó edzők alapszabálya: végy egy jó kapust! Ezt az MTK-nál maximálisan batartják, hiszen csapatunknak nemcsak magyar szinten az egyik legjobb kapusa van, aki hétről-hétre kiegyensúlyozottan teljesít, de Végh Zoltán személyében egy olyan csapatkapitánya is, aki mind a pályán, mind a pályán kívül összefogja a társaságot.
Zoli szerződése a nyárig szólt az egyesülethez, ám nem véletlen, hogy a klubvezetés elsőként vele ült le tárgyalni, s arra törekedtek, hogy meghosszabbítsák Pipa lejáró szerződését.
Nos a tárgyalások rövid egyeztetést követően eredményre vezettek, hiszen Domonyai László klubigazgatónak sikerült megállapodnia Zolival, aki így 2008.június 30-ig bizonyosan az MTK kapusa marad. A szerződéshosszabbításról a játékos a következőképpen vélekedett weblapunknak:
-Örülök, hogy sikerült megállapodnunk. Azt hiszem esetemben különösképpen nem szorul magyarázatra, hogy mit jelent számomra az MTK. Kisebb megszakítással ez volt a negyedik év, amelyet kék-fehérben tölthettem, s mondanom se kell, nagyon jól érzem magam az egyesületnél. Tetszik a légkör, ami az MTK-t körülveszi, a közeg, amelyben futballozhatok, korrektek velem a vezetők, a szurkolók és a csapattársak egyaránt.
Pillanatnyilag számomra csak ez a klub létezik, ezért sem gondolkodtam sokat azon, hogy meghosszabbítom-e lejáró szerződésem, vagy sem?