magyarfutball.hu

2013.06.12 Vaskó visszatér a Videotonhoz - a KTE nem élt az opcióval

A csakfoci.hu információi szerint egyelőre visszatér a Videotonhoz Vaskó Tamás, akivel kapcsolatosan nem élt az opciós jogával a Kecskemét. Korábban beszámoltunk arról, hogy a szezont a hetedik helyen záró lila-fehérek csak megváltozott feltételekkel szereznék meg újra a korábbi válogatott védőt, de erre is legfeljebb csak a későbbiekben kerülhet sor.

Még május végén számoltunk be arról, hogy kérdéses, Vaskó Tamás marad-e Kecskeméten. Akkori cikkünkben jeleztük, hogy a KTE adott esetben megtartaná a védőt, de csak abban az esetben, ha sikerülne újratárgyalni a klubváltás feltételeit.

Úgy tudjuk, hogy a játékos ügyében a legújabb fejlemény az, hogy vissza kell térnie Fehérvárra, a KTE ugyanis nem élt az opciós jogával, így egyelőre a lila-fehér klub nem szerzi meg végleg a rutinos belső védőt.

Arra kicsi az esély, hogy Vaskó ezzel együtt is a Videotonnál töltse a következő idényt. Felbukkanhatnak iránta újabb kérők az NB I-ből, később újra felmerülhet a neve Kecskeméten is, de a korábbi cikkünkben említetteknek megfelelően továbbra is kézenfekvő opciónak tűnik az, hogy Vaskó az újonc Puskás Akadémia csapatánál folytassa pályafutását.