magyarfutball.hu

2015.09.19 Spanyolország: megegyezett új klubjával Vadócz

A spanyol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Deportivo Alavés a hivatalos oldalán bejelentette, megállapodott Vadócz Krisztiánnal. Ha a magyar középpályás átesik az orvosi vizsgálaton, alá is ír új klubjához.

Szombaton korábban beszámoltunk róla, hogy Vadócz új klubja az Alavés lesz, a klub pedig később a hivatalos oldalán bejelentette, megállapodott a 30 éves futballistával, aki a szezon végéig ír alá, ha átmegy a jövő heti orvosi vizsgálaton.
Vadócz legutóbb a Grasshoppersben futballozott, ám a nyáron búcsút intett a svájci együttesnek, így most szabadon igazolható. A nyáron a Budapest Honvédnál készült, de már akkor jelezte, külföldre vágyik. Szó volt arról is, hogy a 40-szeres válogatott középpályás visszatér Ázsiába, ám nem született megállapodás.
A középpályás négy év után ismét Spanyolországban futballozhat, korábban az Osasunában 71 meccsen lépett pályára, és kilenc gólt szerzett. Az Alavés múltjában szerepel egy híres magyar név, az 1968–1969-es szezonban ugyanis Puskás Ferenc edzette az együttest.