magyarfutball.hu

2014.07.03 Bogdánt a Bundesligába és Spanyolországba vinnék

Bogdám Ádámért ajánlatot tett a német Mainz, de klubja, a Bolton Wanderers nemet mondott a megkeresésre – írja a Sky Sports. A csakfoci.hu információi szerint nem az Európa Ligában is induló Bundesliga-alakulat az egyetlen együttes, amely érdeklődik a magyar válogatott kapusa iránt, úgy tudjuk, egy spanyol élvonalbeli klub is szeretné a soraiban tudni a 26 éves játékost.

Bogdán Ádám az elmúlt szezonban is az egyik legstabilabb pontja volt az angol Bolton Wanderersnek, és miután visszatért sérüléséből, a tavasz folyamán több kiemelkedő mérkőzése is akadt. Mivel a magyar kapusnak 2015 nyarán lejár a szerződése a Championship-klubnál, ezen a nyáron lehetne a legjobb esélye arra csapatának, hogy komolyabb összeget lásson belőle, ugyanakkor Dougie Freedman menedzser nem szívesen mondana le alapemberéről.

A Sky Sports cikke szerint emiatt is mondott nemet a Mainz megkeresésére a Bolton, pedig az Európa Ligában is érdekelt német gárda konkrét ajánlattal kopogtatott Angliában, ám arra a szigetországiak elutasító válasszal reagáltak.

A csakfoci.hu információi szerint ugyanakkor közel sem biztos, hogy Bogdán marad Boltonban, mivel egy másik komoly kérője is van a légiósnak, akit az egyik spanyol élvonalbeli klub is szeretne a soraiban tudni.

Bogdán Ádám 2007 óta tagja a Bolton együttesének, és a 2011/12-es szezon óta ritkán fordult elő, hogy nem az ő nevével kezdődött a Wanderers összeállítása, szinte csak sérülés miatt hiányzott a magyar hálóőr.