magyarfutball.hu

2014.05.09 Bogdán Ádámra előreláthatólag 8 hetes kihagyás vár

A múlt héten befejeződtek az angol másodosztály küzdelmei (Championship), de a több magyar játékost is foglalkoztató bajnokságában még maradtak kérdőjelek a Premier League-be való feljutást illetően (a rájátszás egyik összecsapásának odavágóját, a Wigan-QPR találkozót pénteken este játsszák a felek).

Tőzsér Dániel (Watford), Varga József (Middlesbrough), és Bogdán Ádám (Bolton) azonban elkezdheti a jól megérdemelt pihenést. Sajnos, a válogatott kapusáról nem tudunk jó hírrel szolgálni – aki jelenleg Magyarországon tartózkodik -, ugyanis az nb1.hu információi szerint a nemzeti tizenegy első számú kapusa sérüléssel bajlódik, és a diagnózis szerint elrepedt az egyik csigolyája. Arról egyelőre nincs információnk, hogy mikor és hogyan szenvedte el Bogdán Ádám az előzetes becslések szerint nyolc hetes pihenést igénylő sérülést.

Ez pedig azt jelenti, hogy a Bolton Wanderers magyar légiósa, így nagy valószínűséggel nem állhat Pintér Attila szövetségi kapitány, illetve a magyar válogatott rendelkezésére az elkövetkező hetekben (május 22., Dánia, illetve június 4., Albánia).

Információnk szerint hétfőn kap pontosabb képet sérülésének jellegéről és súlyosságáról Bogdán Ádám, és akkor tudja meg, hogy milyen rehabilitáción kell részt vennie a kapusnak a minél előbbi felépüléshez.